Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 轉貼: 祖國版 組裝模型聖衣神話EX

祖國咁堅...
未買皇級嘅朋友唔駛等亞洲版la
分分鐘下個月 呢間嘢出埋 祖國版皇級......
(以上係本人估嘅,唔好當真)
借問咩係小白龍?
模型果d bandai可能覺得低成本掛
但EX系列一早做晒12金個模, 又開記招, 又拍晒廣告宣 ...
聖鬥士JACK 發表於 7-10-2011 10:10 PM

小白龍係國產老番,之前仲夠膽賣埋廣告,不過你放心依套野唔會點影響銷量,成品又未知出成點,何況神話有合金係佢特點,至講到咩老番既良心問題,我都無咩資格講
告咩鬼,小白龍單野都告唔到,高達都大把老番,告到底bandai晨早做左啦
jetman_black 發表於 7-10-2011 10:02 PM

小白龍告唔入???
咁TT告得入啦...
大家小心d睇張相,佢個模只係ex之後噴0左灰,一定唔係開模0黎
大家小心d睇張相,佢個模只係ex之後噴0左灰,一定唔係開模0黎
woofai10 發表於 7-10-2011 11:41 PM

果個肯定係新模... 睇d色都知唔係噴灰喎...
同你睇d拳頭, 同EX唔一樣GA
係番足99% 嘅模嚟GA
綠色粒石春有乜用?
唉...人地美國APPLE,MS嗰D夠財雄勢大啦...咪一樣吹大陸D山寨唔脹....
祖國咁堅...
(以 ...
聖鬥士JACK 發表於 7-10-2011 10:16 PM

絕對唔出奇:(
但係我已經買左原裝:71:
祖國咁堅...
(以 ...
聖鬥士JACK 發表於 7-10-2011 10:16 PM

祖國皇級真係好似PLAN緊, 話做全合金版...
呢隻EX如果出得成買黎當正版換件就幾好.
雙子條腰應該有大把人刮曬漆...
小白龍告唔入???
咁TT告得入啦...
小堅 發表於 7-10-2011 11:19 PM

告得入又点?2009年Bandai响北京告咗"TT"嗱~~而且仲勝訴,今年"TT"仲登報道歉,但係咁又點?之後"TT"咪改名"高高"再出囉~~~國情如此、又有何辦法:38:

吓... 間嘢唔驚俾bandai告!!??
99.8%差dd 一模一樣咁 番bandai個模...
真夠power...
如果隻 ...
聖鬥士JACK 發表於 7-10-2011 09:27 PM

當然唔怕嗱~~~就算Bandai真係告一審起碼拖一年、仲可以有二審,除時一拖就兩三年,到時咩都賣哂嗱~~~ 就算告得入間嘢最多咪轉另一間公司名又可以出過:34:
對於大部份大6人泥講賣嘅就希望自己用最少成本/時間去揾最多嘅錢、買嘅就希望用最少嘅錢去得到想要嘅嘢係咪盜版無所謂,除非係比較富有嘅一群就會買正版,點解?要威囉~~發財自然就立品。良心?道德?關人鬼事:38:
呢d真係好冇品...
呢個世界真係連謝絕老翻都咁難...
我呢一刻唔敢認做中國人...
依度都好多人都鄙視老翻,不過大家睇下自己部電腦先
依度都好多人都鄙視老翻,不過大家睇下自己部電腦先
jetman_black 發表於 8-10-2011 04:23 AM

呢到回覆既人都唔夠10個...
不過我可以話你知...
我部電腦係冇老翻...
幾百蚊隻防毒夠你用2-3年...
有需要話要破解 / 上網下載...
砌機錢都幾千蚊,加多千零蚊買老正軟件真係咁難???
告得入又点?2009年Bandai响北京告咗"TT"嗱~~而且仲勝訴,今年"TT"仲登報道歉, ...
chukkkk 發表於 8-10-2011 02:45 AM

冇話告入得點...
買唔買係你有權利...
聽得最多D人未話買隻老翻黎粗玩 / 改件用...