Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mr.elljay

[玩具報告] BATMAN/BRUCE WAYNE (BATSUIT VER) @ HT 2011 TOYS FAIRS EXCLUSIVE

mr.elljay兄的網頁我一直都有留意,每個FIGURE都很毒,唔知可唔可以透露少少CHING個影棚SETTING呢......?
回復 10# mr.elljay

一D都冇誇張啦,我一直都有支持大大D玩評+相gar,話時話幾時有whiplash玩評啊?
d圖實在太靚啦:$~~~~~~~~~~~
回復 17# Demon
近期吧,特登等埋MK5先一齊影的
回復 16# ansoncysang

其實如大部份版友一樣,都系小柔光棚加左右燈,我會視需要增加頂光。

如如影呢只BATMAN般,我則不用柔光棚,一邊用硬光直射,另一邊拉遠再反轉支燈做柔光。如不是地方不足,應加多一支在後邊照亮邊緣的,但我一直因地方問題影唔到,有條件的朋友可以試試。
oh no.... you make me want to buy one now...
回復 19# mr.elljay

Nice......whiplash vs mark5 經歷場面!
这演员蛮辛苦的~应该很热吧~~ {:3_147:}