Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SHF WILD TIGER 日本10月15日再販

好野~~~需然都預左有再版,,,但都勁開心:$

炒家88~:73:
喂,,.話時話上個月個幾隻再販香港都唔見有喎,,,(古鐵, 新安洲)

有點擔心:?
喂,,.話時話上個月個幾隻再販香港都唔見有喎,,,(古鐵, 新安洲)

有點擔心
gerrard814 發表於 5-10-2011 02:04 AM

古鐵, 新安洲再販有行貨, 不過因為他們都是死貨, 冇乜鋪敢返.

呢隻TIGER再販, 瑞記冇畀ORDER INFO, 應該只得日本有
回復 34# redfish

o my god~~

d舖頭就算返到日版數量都唔會多,,,一樣係炒:help:
唔知有冇機會入手到桂正和版現貨呢...

本DOLL連佢有得訂都唔知...
古鐵, 新安洲再販有行貨, 不過因為他們都是死貨, 冇乜鋪敢返.

呢隻TIGER再販, 瑞記冇畀ORDER INFO,  ...
redfish 發表於 5-10-2011 11:00 AM

古鐵同新安洲點會係死貨???
只係YEN 價兌番港幣貴, 冇咩人買吧...
pcwolf 發表於 5-10-2011 09:36 PM

冇咩人買的, 不就是死貨嗎?

明知照批價賣都冇乜人買, 咁又返貨來做乜, 唔通錢太多?
pcwolf 發表於 5-10-2011 09:36 PM

虎叔兌番港幣都好貴LA,但佢賣得好..
古鐵同新安洲街上仍見到5少
冇咩人買的, 不就是死貨嗎?

明知照批價賣都冇乜人買, 咁又返貨來做乜, 唔通錢太多?
redfish 發表於 5-10-2011 09:41 PM

有幾多個知道D貨係批價(最少我唔知).....買家買野緊係睇自己立場......要考慮埋賣家立場我覺得要求高左D....

只於死貨定義嗎....我只係覺得人氣低, 冇咩人留意就算係了.....賣唔賣得出,其實都睇當時有咩新貨出左,會否分散左買家注意力.....

ROBOT 魂隻STRIKE 個價都OK「合理」COMPARED WITH 最近炒風....
虎叔兌番港幣都好貴LA,但佢賣得好..
古鐵同新安洲街上仍見到5少
zero2443 發表於 5-10-2011 09:47 PM

古鐵同新安洲始終係再販, 要買既大多都之前買左了.....呢個比較有D唔妥LO....
有幾多個知道D貨係批價(最少我唔知).....買家買野緊係睇自己立場......要考慮埋賣家立場我覺得要求高左D....

只於死貨定義嗎....我只係覺得人氣低, 冇咩人留意就算係了.....賣唔賣得出,其實都睇當時有咩新貨出左,會否分散左買家注意力.....

ROBOT 魂隻STRIKE 個價都OK「合理」COMPARED WITH 最近炒風.... pcwolf 發表於 5-10-2011 10:09 PM

對玩家來說, 根本唔會有死貨. 賣唔去要蝕住走的就是死貨, 玩家只要唔賣野, 點會有死貨.

ROBOT新安洲, 瑞記自己劈過, 大家心中合理價已經是兩舊水樓下, 現在再販批都要7算, 誰會買?

同樣道理, 古鐵大家心中合理價已經是三舊水樓下, 現在批都唔止3舊, 點解要入貨?
對玩家來說, 根本唔會有死貨. 賣唔去要蝕住走的就是死貨, 玩家只要唔賣野, 點會有死貨.

ROBOT新安洲 ...
redfish 發表於 5-10-2011 10:21 PM

睇黎你都真係知道唔少行內情況.....
如果35x樓我仲可以接受既...............以上最多唔買.....
pcwolf 發表於 5-10-2011 11:44 PM

係架
佢話自己同鋪頭老闆好熟嘛
我好信佢架
pcwolf 發表於 5-10-2011 11:44 PM

睇番依個市面個價都知無可能再販依兩隻會同/平過之前既跳樓價...
問心....畀多舊幾你入唔入先?