Toysdaily 玩具日報

查看: 11110|回復: 23

[個人收藏] ONE PIECE - 閒影GRANDLINE MEN

一個KEEP住高水準嘅景品糸列, 仲越出越進取, 又出 Children, Lady糸列,
兩年後9人又會出齊, one piece fans 平價首選.

其實呢個系列同 figuart zero 分別係咩?
:71:謝謝分享!支持:71:
上星期買左隻mr.2,上色同造形都好正:66:
其實呢個系列同 figuart zero 分別係咩?
八口八口 發表於 4-10-2011 12:27 AM

吾同在 呢個系列一定要用佢既大地台
而且佢上色靚好多 雕工極好多  好小中sad:71:
F.Z 上色吾好提NA:42:
GRANDLINE系列GOOD呀:71::71:
上色好好
但點解無女?
眼鏡廠有時做o既景品真係唔錯架:78:
吾同在 呢個系列一定要用佢既大地台
而且佢上色靚好多 雕工極好多  好小中sad
F.Z 上色吾好提NA:42 ...
ngkp19 發表於 4-10-2011 11:00 AM

雖然 FZ 係差過組立, 價錢亦唔知點解夠膽死仲貴
但同時間FZ 既質素都提升左好多
你睇下佢頭果幾隻, 路飛, 紅髮同白胡子.....
再睇番呢排出果d, 都已經好左好多~
very good..............................
雖然 FZ 係差過組立, 價錢亦唔知點解夠膽死仲貴
但同時間FZ 既質素都提升左好多
你睇下佢頭果幾隻, 路飛 ...
movie_arms 發表於 5-10-2011 09:02 AM

我之前撐呢個系列  但都系10隻有7,8
回復 7# whoip

GRANDLINE MEN:(

遲下有GRANDLINE lady:D
支持GrandLine Men Series! 我咁有定力都失守!
一個KEEP住高水準嘅景品糸列, 仲越出越進取, 又出 Children, Lady糸列,
兩年後9人又會出齊, one pie ...
DIG 發表於 3-10-2011 02:08 PM

支持呀!!!正!
眼鏡廠D景物真係好正