Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 七國咁亂

[趣味] 亂之……玩具之家

哈哈,我也差一點中招:66:
個男好熟口面咁...
LGM.......................................
哈哈,我也差一點中招
Sun$hine 發表於 4-10-2011 01:06

brother好醒目:77:
中...........................................招:59:
個男好熟口面咁...
LGM.......................................
玩具 發表於 4-10-2011 09:54

小弟都覺得佢好熟口面。LGM?點解?:?
中...........................................招
monchii 發表於 6-10-2011 01:42

Sor...................................................................................................ry brother:77:
亂兄~十卜下先~

小弟已經差不多把喜歡嘅12"RIDER入手, 但係都係未夠亂兄勇猛入電腦奇俠車車:help:終於喺閒聊區搵到你~我會入來同你吹下水:)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
大大你就係片中果位人兄:shiny:??
亂兄~十卜下先~

小弟已經差不多把喜歡嘅12"RIDER入手, 但係都係未夠亂兄勇猛入電腦奇俠車車:help ...
ZIN 發表於 6-10-2011 22:29

ZIN兄,夠啦,咪玩小弟啦:no:,就睇呢堆貨,都唔知可以換到幾多架車車啦,何況你都未盡出所有…:shiny:
大大你就係片中果位人兄??
小人物 發表於 7-10-2011 00:43

吓!?唔係啩,點解小弟認唔到嘅?小弟幾時拍架……死嘞!唔通患咗失憶症:50::69:
回復 24# 七國咁亂

分開慢慢入, 同一次過狠狠地入一個ITEM係唔同架, 這才是我佩服亂兄的地方, 那狠狠一擊獲得心頭好嘅心情相信係好快樂, 但我仍有肉赤感, 所以狠不到.