Toysdaily 玩具日報

查看: 12949|回復: 26

[分享討論] 假期出血∼∼∼∼∼

廣州漫展有HT限定版排,折磨一日終於到手∼∼∼
安排免強可接受,但仍有大量打尖黨∼∼∼
D飛幾靚∼

開只BATMAN先∼

喼神亦在假期前取得了∼∼∼
外觀一流,可動三流,麻麻地好玩∼∼
佢和喪鞭都系好靚但唔扭得的∼∼∼

TIGER好在訂咗,唔使食炒價,動畫很喜愛,但玩具在手居然無感覺∼∼

DAN我期待了好耐,外型靚,但QC一般,關節松,腳部膠管活動時要替換是最掃興的,計劃會改造一下這部份,希望不要失敗才好。

豪快紅如不是有個初回大輪舵就效果一般

為了這2.0 KABUTO我之前將BM的放走了,新版有D靚咗,有D差咗,價格就貴咗

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
轉得好正
:DD
MK5 戰損質感好過平常版呢 !
I strongly believed that u really enjoy your holiday~~~~~~~~~ :DD
啊∼∼∼玩死我,系玩到窮死∼∼∼∼
頭像被屏蔽
哇,去到廣州,非常有心。我就放國慶假回來,沒機會去看看。那個玩家展,還有什麽看??有沒有合金啊,figma,女女figure啊???
哇,去到廣州,非常有心。我就放國慶假回來,沒機會去看看。那個玩家展,還有什麽看??有沒有合金啊 ...
gazza1211 發表於 2-10-2011 12:52 AM

樓主好似係住係廣州ga:67:
廣州漫展有HT限定版排,折磨一日終於到手∼∼∼
安排免強可接受,但仍有大量打尖黨∼∼∼
D飛幾靚∼

...
mr.elljay 發表於 2-10-2011 12:28 AM

re: Dann... can you think of anyway to improve the 關節松 issue? :64:
:77:
so many great stuff! :shiny:
gazza1211
我廣州人來的,自家門口搞展。呢次系第五屆,我覺得幾年來都頗具規模的∼
正在整理一些今日的圖片

roundbun
哦∼系DANN∼ THX
關節松無非都系加膠水吧,但肩部那處就確系唔知點落手。
我考慮最多的反而系將腳部長膠管與插位分離,然後鑽穿大肶做成可活動性。
:71:恭喜ELLJAY兄入哂咁多好物, 你嘅玩具相睇了會令人心曠神怡, 往往影出比實物更加的令更加的帥, 好正呀:no:
廣州個展原本林住去,自己平時都係廣州番工,不過國慶放到8號先返上去,個展去到5號....無緣!重有網上見到D人多到.....條龍好似話成1公里!樓主辛苦啦,相同figure都一樣咁正!
E大可否告知動漫展系邊度辦,呢兩日有事會去廣州順便排下長龍。
Good!!!!!!!!!!!!
快D開ironman.....好正咖.....:D