Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 鴻興玩具十七周年,一齊攪開倉慶祝

得閒會過去看看:61:
賣野又唔係平(好多時帶頭炒), 服務態度又差, 我依家唔好話幫趁, 行去睇都少左
其實可以唔使特登上去~
個倉又冇冷氣d貨又鋪滿塵~
最重要係價錢不甚吸引~
同門市d價相差好少~
無名老先生 發表於 2-10-2011 03:52 PM

何止相差好少,根本百份之九十九係一樣,佢只係將啲貨由門口搬返上去賣......我響灣仔返工,平日幾乎日日都行....佢騙唔到我....呢幾年去買嘢....除左耐唔時有'欄盒'下欄嘢平外....真係好少有平嘢....唯一係金毛第一日中午第一水買到1690行外......(但到放工已加番哂價.....差三四個鐘咋....真係'西非利')
回復 17# GTO

好中point :38:
見黃金週整色整水做同胞生意者。
玩具宅男女神鴻興嫻姐串X到爆,可以對客講得出「你咪唔好買囉」咁嘅說話。

咁唔憂做,祝佢永遠生意興隆!
今天行過鴻興,發現他十七周年,在豪富商業大廈攪咗個小型特賣場。
地方其實很細,主打當然是其出品 ...
mr0088 發表於 1-10-2011 23:41

high餐個dee頂令喎考混淆,key實he唔he太原遮果驚社團玩住呀,he就湖屎處啦,喎大lu人do知呢驚野做腥意嘅小化拍得字喎dee上面啦…你dee棉唔棉喎簡me野呀:58::34:

p.s.咁都捱到十七年,確實「可喜可賀」,睇嚟呢幾年都唔少魚上釣…:79:
都有上過去行, 個倉真係好x熱呀!!!!!!!上去都係想睇下有無Tomica車,  因為佢真係多款過其他鋪頭既, 好彩都有既, 不過都係入左去2分鐘已經覺得好熱好"局", d汗開始唔受控制咁, 故馬上走人................琴日去鋪頭, 見老闆娘同四眼哥係度adjust緊d神話價錢, 緊係驚賣唔出啦, 又要減, 不過都未必係佢個度買啦, 好討厭俾左錢先check貨, 同埋d人d態度真係真係好麻麻...............差十幾廿蚊真係去第2度買啦

其實有抵玩嘢, 但只限第一日晨早一批, 當宣傳喎: SIC Kiva 得一盒兩舊有找, 1/35 核戰機 五算多幾雞, MG G 戰機 四算, 想買唔駛去已經唔夠手快, 唔會番貨同唔再冧價, SHF 價一般, 極魂桃太郎四草九; 唯一想出身汗就無任歡迎, (火局)桑拿一流!!
其實有抵玩嘢, 但只限第一日晨早一批, 當宣傳喎: SIC Kiva 得一盒兩舊有找, 1/35 核戰機 五算多幾雞, ...
april_hare 發表於 3-10-2011 11:20

thanks brother 資料,價錢…一般啦:56:
玩具宅男女神鴻興嫻姐串X到爆,可以對客講得出「你咪唔好買囉」咁嘅說話。

咁唔憂做,祝佢永遠生意 ...
太陽之牙 發表於 2-10-2011 09:51 PM

祝永遠生意興隆
p.s.咁都捱到十七年,確實「可喜可賀」,睇嚟呢幾年都唔少魚上釣…

第十八年有個劫:42:

淨係見到樓主話: "紫龍和冰河着衫公仔,各三魚"已經知咩事,唔洗去

呢兩隻野出左無十年都八年,擺咁耐,而家"開倉"都仲係三魚?D野唔荒平得去邊

以前都成日幫佢買神話,不過近年貴過MK,都好耐無幫襯喇,太源街無左以前既吸引力
第十八年有個劫
what 發表於 3-10-2011 12:22

sorry,brother,你講嘅同真實有小小出入,佢年年都有劫,仲唔止一個,但佢唔係受害人,因為呢個劫………………………………………………………………係叫「打劫」!:34:
都有上過去行, 個倉真係好x熱呀!!!!!!!上去都係想睇下有無Tomica車,  因為佢真係多款過其他鋪頭既, 好彩都有 ...
andytkw1977 發表於 3-10-2011 10:58

好彩brother行得唔入同行得唔耐,若果唔係……佢一落閘閂門,同你講你唔買番幾仟蚊嘢駛旨意走,咁就………純粹攪笑,不喜勿插:34::77: