Toysdaily 玩具日報

[版務] 好想 Toysdaily 出 App

如題, 用手機上有限制, 有無師兄有同感?
我用iphone,ipad都無限制喎
我用iphone,ipad都無限制喎
聖鬥士JACK 發表於 1-10-2011 11:26 PM

我都係用iphone… 我有用其他論壇嘅Apps,版面遷就手機尺寸,字體及相片看得更清楚,而且load 嘅速度快好多… 回覆又方便…
我都係用iphone… 我有用其他論壇嘅Apps,版面遷就手機尺寸,字體及相片看得更清楚,而且load &# ...
tonyakc 發表於 2-10-2011 12:31 AM

佢地有 Mobile 版... 唔係 APP
我諗寫個 APP 應該花錢過整個 Mobile 版頁面
整後者會實際 D
( 當然如果版主們自行寫到 / 搵到朋友免費做另計 )
佢地有 Mobile 版... 唔係 APP
我諗寫個 APP 應該花錢過整個 Mobile 版頁面
整後者會實際 D
( 當然如果 ...
玩具 發表於 2-10-2011 12:41 AM

discuss uwants golden 有 apps wo............................
我都係用iphone… 我有用其他論壇嘅Apps,版面遷就手機尺寸,字體及相片看得更清楚,而且load &# ...
tonyakc 發表於 2-10-2011 12:31 AM

我係用ipod
好慢.....................................
discuss uwants golden 有 apps wo............................
kennyli1017 發表於 8-10-2011 02:12 PM

前兩者我唔知
基本上唔會上
HKGOLDEN APP 全部都唔係官方的
前兩者我唔知
基本上唔會上
玩具 發表於 8-10-2011 02:16 PM

oic
thank you ching:64:
前兩者我唔知
基本上唔會上
玩具 發表於 8-10-2011 02:16 PM

uwants 係官方,無app load 頁面不單速度慢,而且會用較多data,對非無限數據用家係一個負擔...
如題, 用手機上有限制, 有無師兄有同感?
tonyakc 發表於 1-10-2011 10:22 PM

TD有Facebook~喎...