Toysdaily 玩具日報

查看: 6783|回復: 27

[玩具攝影] 逆天的 C.C.

今次隻SQ C.C. 質數非常之好~ 這樣的價錢~ 非常非常之滿意~ :handshake:

暫時應該佢係我最喜歡既一隻C.C.

今次抵讚既地方有頭髮~ 終於正常返~ 上次泳衣真係好山寨:( 尼隻綠色很好看~

手指甲~腳指甲都有上色~ 也沒有出界~ 手腕上既小飾物也沒有出界~

究竟係佢見上次間廠搞成咁~ 換廠~ 定還是 原本既廠係可以有咁既品質~

還我靚靚泳衣~ :53: :53: :53:

嘴唇好唔掂喎:72:
比訂價還平
今天友人也入手了 有的很底玩 :)
十卜
訂左咪好慘?撻訂完再買現貨更加平

綠髮我都有留意到靚了 是大讚:shiny:
C.C. sit on 12 Golden

so good :71:
呢隻真係要support下,唔洗2魚有的咁既質數,我都入左隻~  <3 CC
nice, will buy it later~~
someone cosplay CC????:55:
嘴唇好唔掂喎
gerrard814 發表於 1-10-2011 02:25 AM

不,實物很美的,我也有一隻
長相好像不太似.........? :55:
長相好像不太似.........?
saihttam 發表於 2-10-2011 07:47 PM

C.C. 係我覺得近年來最難整既囡囡之一

佢同KOS-MOS 絕對可以入頭3大~ 畫好靚~ 整出黎就總是覺得差少少

不過尼隻我絕對接受:35:
C.C. 係我覺得近年來最難整既囡囡之一

佢同KOS-MOS 絕對可以入頭3大~ 畫好靚~ 整出黎就總是覺 ...
逆天原罪 發表於 2/10/2011 20:02

面相我最滿意的PVC CC. 就只有第一次一番A 個隻.....
i  accept this C.C fig,not so bad
今次叫OK LA,上次果隻沙灘名符其實SQ(Shit Quality)..:72:
不,實物很美的,我也有一隻
kamitodemo 發表於 1-10-2011 01:56 PM

今日見到實物,,,真係比影相靚好多,,,:71:而且仲降到百二$,,,即刻比錢:71: