Toysdaily 玩具日報

查看: 5509|回復: 11

[詢問] robot魂eva

吾該我想問下...有冇ching知邊到仲有eva1,2,3號機買??
好想後追T^T
街鋪好難有架喇自己上網BID啦

詳細地點唔多講明啦~
ins 有間舖o係角落頭有賣好多ROBOT魂都算齊, 但你預貴正大概三成左右~ 可以去睇睇~
詳細地點唔多講明啦~
ins 有間舖o係角落頭有賣好多ROBOT魂都算齊, 但你預貴正大概三成左右~ 可以去睇睇~
vearemember 發表於 30-9-2011 12:03 AM

哇果間超級貴喎
果間伙殺人一頸血

鬼咩, 佢o既存在就係因為有人須要呀嘛~ 要現貨我最有印象就係哩間~

所有ROBOT魂eva連限定我都有儲多一只全新, 真心珍藏, 正價要我放俾你都唔可能啦~ RIGHT?
不過以我所知eva01 同 eva02 市場都唔多炒得有幾高價.
鬼咩, 佢o既存在就係因為有人須要呀嘛~ 要現貨我最有印象就係哩間~

所有ROBOT魂eva連限定我都有儲多一只 ...
vearemember 發表於 30-9-2011 12:27 AM

咁啱O既我都有多一SET HAHA...
的確, 後追係唔應該希望用正價買的

回復 1# hoho2011

今日出過去, 隨意睇左一下, 有心搵應該都唔太難揾.
eva 01, 02大部份都比初出時貴大概一條魚左右~ 祝你早日完夢.
01,02出左都出左有好一段時間, 有一期都有冧價出現過~ 其實eva01, 02 同類產品實在太多, 要再抬高價格出售都唔多可能.
而且有跡可尋, eva仲有一套下年先上o既電影,有新造型/設定/配色o既01,02出現o既可能, 又或者相反B記因電影乘勢復刻再撈一筆, 更難保他日有人貪新忘舊. 唔急可以再等亦無妨~

但如果你唔係以必死決心要入eva 03, 咁我都係勸你放棄吧啦~
eva03/_\不過都thank you 晒
如果唔介意,改玩山口可能會平o的....
順帶一題, OUTS POINT間ROBOT魂店最難頂唔係個價, 係個光頭佬有臭狐..............
回復 11# SOHAN

:71: