Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 少佐分享 - 我的 Spiderman ~~~

小弟無知 , 願聞其詳
歐比旺.肯諾比 發表於 30-9-2011 09:49 PM

詳情可向 Oldcat 大大查詢......:64:
射得好,影得鬼馬!

持久力第一!只有樓主可以稱霸!
齊人... close file......

好型呀,嗚呀:63:
要求$大加黑蛛轉,轉,轉美圖呀!!:63::63:
好型呀,嗚呀
布魯士 發表於 8-5-2012 01:19 AM

大師是但一張相都型過小弟果啲啦......:63:
要求$大加黑蛛轉,轉,轉美圖呀!!
base 發表於 8-5-2012 01:21 AM

呢隻又無 值髮... 又唔 露手臂... 又唔 跟頭盔... 有乜好轉喞... 呢隻 pass 啦... 留返 version 8.0 先轉啦......:63:
黑色figure襯黑背底採光法都甘分明立體,係布老師成名絕技嗎??:p
黑色figure襯黑背底採光法都甘分明立體,係布老師成名絕技嗎??
base 發表於 8-5-2012 02:38 AM

錯!:74:
大大有無留意個地係••••••黑絨布
即係背景全吸光,而主體仲係黑色,一般情況會痴哂地:50:
呢種係高層次立體佈光技法,人稱”唔好以為你睇我唔到••••佈光大法”:63:
唔親眼睇到都難以相信嘅絶技:no:
樓主果然係專業攝影團隊成員之一:63:
i still waiting for venom
黑色figure襯黑背底採光法都甘分明立體,係布老師成名絕技嗎??
base 發表於 8-5-2012 02:38 AM

大師佢唔肯教我......:63:
錯!
大大有無留意個地係••••••黑絨布
即係背景全吸光,而主體仲係黑色,一般情況會痴哂地 ...
Oldcat 發表於 8-5-2012 06:31 AM

係 黑人黑夜捉烏鴉 先真呀......:63:
i still waiting for venom
BBCC 發表於 8-5-2012 08:33 AM

HT 肯出... 小弟即刻 re-open file......:63:
係 黑人黑夜捉烏鴉 先真呀......
$hiine 發表於 8-5-2012 08:40 AM

" 黑人黑夜捉烏鴉深層攝影技法"呀
    :63: