Toysdaily 玩具日報

查看: 9344|回復: 51

[個人收藏] [價錢帖] 我又黎!S.C.M.EX Gun Cannon RX-77-2

:43:

先報價!後出圖!:78:

小萬蟻仔19x突入!(16/9 Fri)

痴佢個根!成兩魚入一隻SCM!:53:

16號當日行完雞旺,再去煙鼠,再去小萬,得果一千零一檔有得賣!:@

雞旺直頭一睇係有貨斬收埋唔賣!有冇九兩菜呀?:blame:

好!去圖!:78:

小弟16號當日買完就已經滲線,以為好威,點知個個滲完仲要上埋水貼!小弟不忍一出post就成炮灰,所以亦的起心肝上埋水貼,希望能分一杯羹!

強行連環圖,不喜勿笑!:64:

唏~~~~~~~~:43:

喵住你!:*

笨焦~~~~~~:x

240mm大炮!:*

等我預備mou底射死你先!:p

喵準!:D

發射!:*

鳥瞰!:78:

裝亞婆沖涼?young死你個哭佳!:53:

偷亞婆銀包?你死啦!:*

撻亞婆紙皮?等我扮美國隊長先~~~~:43:

最後show下d水貼先!:35:

後記:

1. 雷射大炮產品,通常都係一條笨香蕉!高可動既的確小之又小!:67:

2. 有盾都還可以,有刀仔..........真係笑左出黎!:66:

3. 新設計令碌240炮可以收埋,方便頭可動(不過頭冇雙關節,失敗!);又小腿108塊甲又可以郁,增加像真度!(不過塊甲可動低,又失敗!)

4. 唔知係香港定係全球性問題?價錢太貴,功夫太多,兩舊要搞咁多野,唔成正比!:67:

4. 總體其實都ok既!鍾意二、三線配角必定一入!:71:

5. 唔知幾時到強仔架坦克呢?:58:

最後,多謝收睇!:64:

沙發!          

唉...  而家搵都搵唔倒散買

同埋Robot魂價既SCM...  有d屈...
頭像被屏蔽
娛樂性豐富,非常好睇

常兄好野:71:
Ching,好圖好文又好post,support!:handshake:

請問你條街係咪好貴架?!好fit喎!
可唔可以送幢0101畀我呀!

我會以身相許。:35:
點解唔訂............
5月時見set 38x, 齋炮15x..........
我拎炮時無加價
good,support :71:
十卜! :71:
大魔都咁易被佢打低, 吾怪得之高達都吾需要出場 la :58:
有心機既作品,支持吓先!!!:71:
扮美國隊長都俾你諗到...好嘢:71:
Add marks for your happy report!:71:
威仔又有good post.....d 大廈堅正..............:71:support!!
:handshake:...........

I like this one....
woo....oooo.....Kiss kiss twenty four kiss...kiss kiss....twenty four kiss
Ching,好圖好文又好post,support!

請問你條街係咪好貴架?!好fit喎!
可唔可以送幢0101 ...
sundaydriver 發表於 28-9-2011 12:30 AM

比你?你諗都唔好諗呀!:67:
多謝大家!我會比心機架啦!:64: