Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: samurai

[玩具報告] 平成最靚仔(變身前) RIDER KABUTO 2.0 (照片更新)

我有1.0, 同2.0比, 1.0真係掉得~
beckham 發表於 27-9-2011 12:14 PM

所以我一收到風就放左....
平成拉打我覺得最靚來係翔太郎...
回復 17# 迴轉宙斯

其實從個人後續發展睇平成RIDER真係大把靚仔, 有小田切讓, 佐滕健,         水嶋宏...

我都覺得桐山漣 OK
回復  迴轉宙斯

其實從個人後續發展睇平成RIDER真係大把靚仔, 有小田切讓, 佐滕健,         水嶋宏 ...
samurai 發表於 27-9-2011 02:31 PM

佐滕健:71:
孩子氣的拉打比較少有!重要一人分飾幾角!
佢個下嬌滴滴o既'輕先',連我女友都俾佢迷住:26:
佐滕健
孩子氣的拉打比較少有!重要一人分飾幾角!
佢個下嬌滴滴o既'輕先',連我女友都俾佢迷住
Toruk_Makto 發表於 27-9-2011 10:21 PM

如果出齊6隻異魔神上身嘅佐滕造型就大Q鍋.....
如果出齊6隻異魔神上身嘅佐滕造型就大Q鍋.....
samurai 發表於 27-9-2011 10:43 PM

又係wo...
話時話點解一隻佐滕健都無o既:63:
回復 20# samurai

嚴守最後一道防線:拉打人形唔入!
回復 21# Toruk_Makto

可能是拿不到版權出,所以只出了電王的空白型態便算了!