Toysdaily 玩具日報

查看: 4677|回復: 23

[玩具攝影] 我是黎明的凡!! ROBOT魂NO.102 DANN OF THURSDAY

冷門野...冇人影我影...
多圖少字注意

刀仔可拆

可以將把刀插係手肘

第2話名場面...

外型與可動兼備...係冇得變型姐...
諗左好耐先諗到呢D POSE...平時好少影淨係得劍既野...

評分...
ROBOT魂 DANN OF THURSDAY
外型: 9/10 簡單就是美!!
可動: 9/10 睇圖都睇得出有幾高!
QC  : 6/10 透明件部份上色欠佳...
價錢: 8/10 唔係行貨價所以抵玩...

次回預告: 迫擊! TRIPLE DOM!!

如果想睇大圖同埋其他作品, 請到小弟既BLOG:
http://blog.yahoo.com/kyo353
THX!!
頭像被屏蔽
多謝分享~真係影得好好~我就影唔到=.=
呢隻野果然真係好冷門...:31:

Good Photo!
Thx for Sharing!!!
Tonyjar 發表於 25-9-2011 07:15 PM

THX!!

多謝分享~真係影得好好~我就影唔到=.=
lingchung 發表於 25-9-2011 08:12 PM

THX!!
影多D就自然會影得好嫁啦:71:
冇字唔緊要,都要支持。

c hing thanks for sharing...  seems its QC is better than gundam series :43:

:71:另一隻男主角槍佬都要入埋
我玩黎玩去都諗唔到設WHAT POSE 囧

e隻野可動真係好正 等11月隻槍 最好出圭sunday 光翼好睇
影得好型喎~~~~:shiny:
玩機戰用過(好似係K),不過我未睇過.....:?
Good thx share:71:
呢隻出得好正:71:
印象最深的是那容易入腦的OP音樂
冇字唔緊要,都要支持。
destiny 發表於 25-9-2011 10:28 PM

THX!!

c hing thanks for sharing...  seems its QC is better than gundam series
roundbun 發表於 25-9-2011 10:31 PM

我覺得QC都係一般般...

另一隻男主角槍佬都要入埋
我玩黎玩去都諗唔到設WHAT POSE 囧
阿噗高達 發表於 25-9-2011 10:47 PM

槍個隻我印象唔深...都係觀望下先...

e隻野可動真係好正 等11月隻槍 最好出圭sunday 光翼好睇
flag572 發表於 25-9-2011 10:53 PM

SUNDAY同埋西洋劍個隻我都有興趣...
希望唔係魂WEB就好啦...

影得好型喎~~~~
黑色三連敗 發表於 26-9-2011 11:36 AM

THX!!

玩機戰用過(好似係K),不過我未睇過.....
Mr.UM 發表於 26-9-2011 05:39 PM

機戰就冇玩過...不過呢隻幾真係好型!!

Good thx share
ckc882000 發表於 26-9-2011 05:42 PM

THX!!

呢隻出得好正
印象最深的是那容易入腦的OP音樂
dhk34 發表於 26-9-2011 05:46 PM

首OP真係好易入腦:66:
冷門野...冇人影...?  no, i posted last week lu..  ki ki ki :43:

http://toysdaily.com/discuz/thread-165707-1-1.html

first see this robot i like the sword sin buy and then play it at home,  woo so great! now i'm still play it in my bed.

and the music like getter robot tim  ha ha anyway this is good toy and u pics also good.

keep going pal!

刀仔可拆

可以將把刀插係 ...
kyo353 發表於 25-9-2011 05:24 PM [/quote]
冷門野...冇人影...?  no, i posted last week lu..  ki ki ki

first see this robot i li ...
taken 發表於 26-9-2011 10:01 PM

大大係ROBOT魂FANS就梗係一出就影左:71:
不過呢隻野真係好多人唔識:68: