Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: lcm44bb

[玩具攝影] 天馬流星拳!!!!(加左新圖已修復)

回復 26# lcm44bb

得左 ~~
正呀 ~~
做唔做到盤膝打坐呀?
冇試過喎.......不過應該唔得:50:
真係好正!可恉小弟真係負擔不起
大頭仔個幾張好搞笑
其實真係唔怪得之前D人話佢D色唔得, 其實我去過灣仔社團出面近距離睇過, 隻色真係好唔得, 青青地金色, 真係有D似公廁入面個D色.....
不過又有D人話隻色好得, 咁0岩睇到樓主今次影的相, 就知道今次隻人馬原來識"變色"
樓主開頭2幅圖都好黃金, 第3幅圖開始就即時變左第2隻色, 但又唔似燈光問題(因為係樓主屋企),
咁其實原本官方係想要整到咩色嫁呢:x
好睇既post...支持吓先:71:
其實真係唔怪得之前D人話佢D色唔得, 其實我去過灣仔社團出面近距離睇過, 隻色真係好唔得, 青青地金色, 真係 ...
kyostanley 發表於 26-9-2011 11:30 AM

大大你有冇睇我打既字?:45:
頭兩張係我響前日半夜用手機影.......
後加果d我係用單反相機影:45:不過冇寫明係單反:36:因為我唔識用......
聖衣隻黃色影出黎會唔同係正常......因為手機同單反根本係兩樣野黎~
色彩還完度都唔同啦.....
而且我又唔係玩開相機既.....部相機都係細佬借比我玩......我又冇射燈........
就咁set高個iso同個光圈見影到就算.........
如果我影出黎既相令到你覺得隻人馬會變色真係對唔住喎:67:
好睇既post...支持吓先
老文 發表於 26-9-2011 11:40 AM

多謝支持.....:64:
大頭仔個幾張好搞笑
G3X 發表於 26-9-2011 09:02 AM

我都係一路影一路笑:66:
隻神話人馬變左四頭身........:50:
皇級真係正!都唔明d人係要插插插,666比你就最好:67:
皇級真係正!都唔明d人係要插插插,666比你就最好
AK30 發表於 26-9-2011 01:59 PM

唔洗錢比佢地重好呀........平買果d又要笑人買得貴.......
現貨出左又話個訂價高.......但見訂價高又走去訂果下好笑麻..........
覺得唔值又要訂真係唔知咩道理........
坐底個pose 正~~:71:~引發到我又冧到d pose..:58:
坐底個pose 正~~~引發到我又冧到d pose..
takeshi 發表於 26-9-2011 02:29 PM

佢真係可以做到好多pose~不過要花d心機:71: