Toysdaily 玩具日報

樓主: kingwong1994

[新品消息] HT First 1/6th scale Hall of Armor collectible for Iron Man

HT 真係諗住連汁都撈埋..............................

MARK 1  2.0 有望了~~~~~~~~
E神 發表於 24-9-2011 02:59 PM

mark 1~~yeah!!!!:shiny::shiny:
Ironman ironman ironman and more ironman!!!! HT你可唔可以俾D細廠一條生路啊?
連IM2宮圖都有Mark 1,好似真係暗示會重出Mark 1咁喎!
mark 1~~yeah!!!!
speedmarkedmond 發表於 24-9-2011 03:27 PM

Mark 1 ,快的出~~~~~~~~:handshake:
連IM2宮圖都有Mark 1,好似真係暗示會重出Mark 1咁喎!
solarlord2001 發表於 24-9-2011 03:30 PM

如果好似MARK IV咁BUNDLING SALE就賴野啦:Q
大家覺得呢個座,幾錢先合理呢?
5魚左右? 半隻FIGURE喇喎....
大家覺得呢個座,幾錢先合理呢?
5魚左右? 半隻FIGURE喇喎....
Jimy 發表於 24-9-2011 03:40 PM

山寨廠都開人7魚半,真係唔敢想像HT會開咩價
Mark 1 ,快的出~~~~~~~~
E神 發表於 24-9-2011 03:37 PM

ching do you know what price of this display box??
真係睇價錢做人 350-400最好喇不過冇咩可能 應該600, 買一個又好似好大細超
今次 pk 了...小弟要 11 個......
$hiine 發表於 24-9-2011 15:26

你又大獲d既,咁多ironman:70:
回復 20# O暈
{:3_144:}like!!!,襯機入番隻mk1
山寨廠都開人7魚半,真係唔敢想像HT會開咩價
O暈 發表於 24-9-2011 03:43 PM

我又估 ht 會平過 山寨 小小~:)
不過,小弟就唔會入呢舊野了~~~~:66:
我又估 ht 會平過 山寨 小小~
不過,小弟就唔會入呢舊野了~~~~
E神 發表於 24-9-2011 03:51 PM

重點都係響MARK I度
ching do you know what price of this display box??
speedmarkedmond 發表於 24-9-2011 03:46 PM

未知呀~:64:
小弟今晚都出mk,上去問下sin~:34:
如果大大你心急想知,可以打去ht 到問下~~~
真係睇價錢做人 350-400最好喇不過冇咩可能 應該600, 買一個又好似好大細超
siumy 發表於 24-9-2011 03:46 PM

五魚留下會賣多D, 七八魚不如買多隻figure 咯:78: