Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: timothy276217

[玩具報告] 詳盡報告第一擊---------------SHF: 熱血英雄Wild Tiger(多圖注意)

いいな!すごくカッコイイ!!
型到 ...
Lobo 發表於 24-9-2011 01:36 AM

多謝Lobo兄支持,希望你日後都會繼續十卜小弟:64:
好吸引的巨拳呀
一文字 發表於 24-9-2011 02:02 AM

無錯,全盒野最吸引就係個大拳頭:52:
支持大大的詳盡報告!
我也入了Wild Tiger,在選貨時發現QC頗有問題,
特別是胸口Softbank和虎頭標誌的印 ...
yioy1482 發表於 24-9-2011 03:11 AM

多謝yioy兄十卜:77:
咩原來哩隻野QC咁差架,即係我哩隻已經叫OK啦wor:67:
正, tim兄今次既report夠晒詳盡, d相又靚
big9kan 發表於 24-9-2011 03:12 AM

多謝大kan兄:77:
因為小弟真係好鍾意哩個故事同埋人物,所以有多D火同大家分享:35:
我而家開始追緊呢部劇,幾好笑下
Tim兄影得好有動感呀LIKE
kaihins 發表於 24-9-2011 08:50 AM

kaihin兄好耐無見啦:65:
多謝你支持小弟既分享:77: 哩套卡通真係幾好睇架:35:
like詳盡post
有背景資料,正
zero~004 發表於 24-9-2011 09:00 AM

zero兄喜歡就好了,多謝支持呢:shy:
虎徹xTigerxHero
恭喜tim兄!

p.s.有一點可以更好,送多個人型頭都好丫
F.S.飛煞 發表於 24-9-2011 09:33 AM

FS兄有無諗住入隻玩玩呀:61:
有埋人樣當然好好多,不過笨大好有可能出係figure zero度:56:
到第二季唔知有無張水貼賣[一分鐘英雄]貼係頸背呢!!
angus 發表於 24-9-2011 09:44 AM

Angus兄你咁講一講可能出落魂限都唔定:50:
很強的貼啊 Tim 兄!
有點被毒了
fktuen 發表於 24-9-2011 09:49 AM

多謝fktuen兄支持:77:
唔知你幾時會入隻玩下呢:75:
正呀
十ト............
saga522 發表於 24-9-2011 10:14 AM

多謝saga兄十卜:77:
同樣作為動畫類
如果係鴉Karas出SHF
我一定撲去入手~~~
冇睇T&B所以pass了~~~
pein 發表於 24-9-2011 10:28 AM

多謝pein兄支持:77:
有時間真的不妨看看這套卡通呀,無介紹錯的:35:
精華帖啊! 朝拜...
bigjohn2hk 發表於 24-9-2011 10:54 AM
不過我冇買.....
bigjohn2hk 發表於 24-9-2011 10:58 AM

大john兄你取笑人地既:shy:
好毒ar
怪物et 發表於 24-9-2011 11:13 AM

ET兄私周圍到見唔到有得賣,暫時幫唔到你:68:
基友~~~~~~~~~~~~~~~
小武 發表於 24-9-2011 11:35 AM

小武兄入咗未呀:$
呢隻好想買..
但..等再版吧...
hofai 發表於 24-9-2011 01:37 PM

哩隻真係出奇地少貨呢:60:
絕對同意呢隻wild tiger QC not good
toys(r)me 發表於 24-9-2011 02:06 PM

如果佢上色方面可以好D,佢絕對係SHF之中數一數二既佳作:71:
好喇,黎支持下先,次次都俾你話少有支持你@@
destiny 發表於 24-9-2011 03:23 PM

咁真係辛苦你啦destiny兄:(
I will buy bunny only ...anyway thx for your great report
ricky_lam522 發表於 24-9-2011 03:42 PM

Thanks Ricky bro for supporting:77:
Why dun wanna buy Bunny:50:
不想入坑,所以不买咯
ToysHunter99 發表於 24-9-2011 05:27 PM

入一隻半隻應該無問題既toyshunter兄,你要hunt toys嘛:DD
十卜~~
作為桂正和fans 本來都想買的,
不過貨少又賣得快, 完全唔見影....
入少個坑
我乜都冇曬 發表於 24-9-2011 05:31 PM

希望哩隻僧快D再版,咁大家都有得玩就好啦:o
多謝大大超正分享, 小弟訂嗰間舖唔夠貨, 依家又未得閒去攞, 唔知會唔會揀唔到正嘢呢
好詳細, 呢套我都岩岩開始追緊, 岩岩睇左 2, 3 集, 好搞笑...
最正係超人衫有得賣廣告, 超正~
虎叔既QC真係令我想狂野地吼一回
我個隻耳仔位有好多銀油
心口上高一大條花痕
但好彩大拳頭無事

QC怪千奇唔好入
支持, 好詳盡既報告,
真係睇你個報告就夠了, :)
太正啦~~~~不能不讚:71: 我自己果盒都未玩:79:
支持C hing靚相:77:
多謝大大超正分享, 小弟訂嗰間舖唔夠貨, 依家又未得閒去攞, 唔知會唔會揀唔到正嘢呢
半田健人_555 發表於 25-9-2011 11:02 AM

小弟多謝半田大大你支持小弟就真:77:
你間舖有貨比到你已經好好啦,衰既分分鐘要你退訂/加你價:55:
好詳細, 呢套我都岩岩開始追緊, 岩岩睇左 2, 3 集, 好搞笑...
最正係超人衫有得賣廣告, 超正~
36韜 發表於 25-9-2011 11:17 AM

多謝師兄支持,哩套作品我第一集就中曬毒:59:
虎叔既QC真係令我想狂野地吼一回
我個隻耳仔位有好多銀油
心口上高一大條花痕
但好彩大拳頭無事

QC怪 ...
Endless 發表於 25-9-2011 12:16 PM

小弟都好想知道今次Tiger QC差既原因:55: 笨大不要忘記Tiger身上打著SHF既旗號架:67:
支持, 好詳盡既報告,
真係睇你個報告就夠了,
virtualman 發表於 25-9-2011 03:24 PM

多謝virtualman兄既讚美:77:
太正啦~~~~不能不讚 我自己果盒都未玩
michaelfox 發表於 25-9-2011 10:34 PM

咁就要快D開黎玩啦,你一定會喜歡的:73:
支持C hing靚相
calvines1995 發表於 25-9-2011 10:37 PM

多謝calvines兄支持,你都分享得好好呢:77:
好正,不過應該賣平d,套卡通同玩具同softbank/軟庫大賣廣告,應該收咗softbank好多廣告費......
Tim兄,睇完你個玩評,攪到我都中中地添,thx a lot