Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 信鵝星矢皇級nine nine nine

哈!等埋亞版先出手啦!
而家由買入下降調為觀察!仲彽玩過EX!
頭像被屏蔽
呢隻真係同隻24k星矢當時情況一樣!
呢隻真係同隻24k星矢當時情況一樣!
alexyz001007 發表於 23-9-2011 11:57 PM

24k好似冇呢個情況,
24k如果我冇記錯當時訂5xx-6字頭.
出左都要六七百,未試過平過招股價!!!
呢次真係狗狗x 蝕住走!!!!!
當初估會跌.但冇諗過咁快破一千關口...........
蕉人今日重做緊"一世XX", 狗狗狗唔係ma................................................
哩個價真係有d吸引力:58:
我今日都係信鵝一樓買左, 本身都想買行貨算, 但去到話無, 之後又話仲有隻日版, 咁只有俾多一舊買左盒日版, 個盒有少少殘啦, 不過11魚真係好價, 唔知仲會唔會再減呢..........
咁D咁正既事唔會發生係我身上~ 今日係頑仔入左~ 而家玩緊~正到爆:71:
慘不忍睹.....

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
聽日仲有, 即入~
幹!!咩料呀?!請問一樓的意思係指"信鵝一樓"定係"姑主一樓"??睇呢唔洗等兩個禮拜後,姑主聽日都可能會劈 ...
花少爺 發表於 23-9-2011 08:07 PM

pls confirm 信鵝一樓"定係"姑主一樓"?? if the price is really below 10 fish, i will consider la. honestly, 星矢皇級  must become dead stock, much worse than EX quality la, the price is too high, how can we buy it with price over 10 fish, so i bought MP10 instead lab, ut all brothers think we can have chance to buy it tomorrow under 10 fish
點分日版同行版? 有人話日版都無金色貼紙
亞 虎 有 4大板 皇級~~
係未抄濃左????
點分日版同行版? 有人話日版都無金色貼紙
bsinsan 發表於 24-9-2011 02:12 AM

我頑仔買係銀色貼紙:(