Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: KIVA322

[詢問] 有無人好心可以幫下我呀!!!!!!!

一早買自行提貨嗰啲單, 咪唔使煩law ...
當時已決定排隊直接同HOTTOYS買,如果唔係後來比排隊黨打尖由400位跌落1000名後即時被OUT,邊須要後期上網BID返黎,其實已找過原來賣家的,原來個買家話識HOTTOYS D 人,自己攞貨返黎所以無單的(佢咁講),而且只會SMS留言溝通好耐先覆個隻,佢有覆過SMS話叫我交隻FIGURE比佢上開HOTTOYS 公司時攪,但驚比左佢又唔知幾時比返我,又或者唔知比返D咩我,而且係唔係真係上HOTTOYS公司都唔知,所以都係比直接HOTTOYS比較好D
I can help you by giving you my invoice, but I could I contact you?
我今日打算放出去..拿起左單....
已經收到ching的pm或留言,原來我係無權發pm回覆的,所以在此交代下現況, HOTTOYS EMAIL 之前回覆話已forward我case比玩具狂熱跟進, 叫我去前打電話比玩具狂熱, 剛剛已致電"玩具狂熱",但店員跟進的回應只是"無得攪",什麼工廠對於限定品很嚴之類的回覆,所以各ching已不用再為我的事粗心了,失望中.................. :(    有點址貓尾的感覺..............

多謝各ching相助
呢隻限定品咪係動漫展派貨咩?照理一早過晒14日,點解仲會有14天單嘅?
頭像被屏蔽
OH...............sosad
呢隻限定品咪係動漫展派貨咩?照理一早過晒14日,點解仲會有14天單嘅?
wiswis 發表於 27-9-2011 04:15 PM

而家真係乜鬼都過左14日就閣下自理
Hot Toys現在已經不是玩具了,
被炒起來了, 要買自己的心頭好真不易...
可以問返賣家拎單嗎?
Hot Toys現在已經不是玩具了,
被炒起來了, 要買自己的心頭好真不易...
可以問返賣家拎單嗎?
yklamhk 發表於 29-9-2011 01:27 PM

九成九過期la,老友,下次局要同HT買,........