Toysdaily 玩具日報

查看: 7273|回復: 17

[新品消息] 行版海賊合體食玩(1.5)己見街

啱啱喺0食勿乳入左,每盒三草~~
終於等到喇:$
柴灣果間話要下星期先有一套- -
柴灣果間話要下星期先有一套- -
詠瑜 發表於 23-9-2011 05:53 PM

e...大大都是住柴灣?!!~~有貨記得通知聲:43:
e...大大都是住柴灣?!!~~有貨記得通知聲
Andyhong 發表於 23-9-2011 05:54 PM

係呀~我住柴灣嫁...以前成日去環翠果間吹水的...
會唔會見過面呢 haha

ps:其實貨係有,但只係得左手(綠車)
得果一盒囉 佢話下星期五先有一套 叫我留電話
眼見有兩個人都好似留左電話...

ps:8月中出既野 9月尾先有-_-........

ps:其實貨係有,但只係得左手(綠 ...
詠瑜 發表於 23-9-2011 06:13 PM

咁風雷丸咪要十月尾...:44:

因為腳好少(因為聽講紅船多,一箱紅3藍2綠2黃1或2白2或1(聽講隨機,可能黃2或白2)

環翠果間野...由佢o係地下睇到佢搬上去:DD

得閒去0食度望望先:shiny:
環翠果間野...由佢o係地下睇到佢搬上去

得閒去0食度望望先
Andyhong 發表於 23-9-2011 11:03 PM

睇黎大大年齡有返咁上下@@...
我識左佢地幾年,都冇聽佢地講過佢地以前係地下...囧
每次我都係同佢地傾閒計or照顧細佬仔心得XD(因為佢地有個孫女 我有個好細既妹妹)
佢地真係好好...自從三國傳收左皮......我成年冇同佢地買野 我就次次都落去同佢地吹水only= ="
因為腳好少(因為聽講紅船多,一箱紅3藍2綠2黃1或2白2或1(聽講隨機,可能黃2或白2)
zeroeo 發表於 23-9-2011 07:31 PM

wa,今次咁既????仲以為一盒一定有兩對
睇黎大大年齡有返咁上下@@...
我識左佢地幾年,都冇聽佢地講過佢地以前係地下...囧
每次我都係同佢地傾閒 ...
詠瑜 發表於 24-9-2011 02:18 AM

所以0食超多紅船,而手腳有少量散就係因為唔夠腳做一set所以有少量
咁風雷丸咪要十月尾...
mokfung1985 發表於 23/9/2011 19:17

差唔多, 係食玩吹水區度都話左係十月度
柴灣已到貨了...........
其實旺角有貨喎..

我早兩日隨隨便便入去都比到一套我

想問豪快粉紅果盒會有一d船以外 ge parts,想問係咩野黎??
頭像被屏蔽
零蝕物乳依家買盒蛋真係好扺!2~3草已經有盒好好玩嘅玩具!
呢盒海賊合體我都買咗,活動能力又高 ...
玩具白痴 發表於 28-9-2011 10:37 PM

我覺得買戰隊食玩仲好玩過買高達...:36: