Toysdaily 玩具日報

查看: 5863|回復: 16

[個人收藏] 皇級?!柯柏文 (12樓 有開盒報告)

當大家議論紛紛皇級星矢時,
我就決定用佢1/3 既價錢,入呢隻國產柯柏文.
淨係個盒就已經夠晒"皇", 好在拎在permission,如果唔係都唔知點入境!:34:

update 住張個運送情況先, 成程車都比人望住....:80:
如果有國產 Megatron, Brawl, Human alliance就好了。 因為好多已經冇得賣了~~bad bad bad :oh:
nice pickup....GIANT OP!!!
頭像被屏蔽
最好有國產天火文:shy:
想睇佢變形後個樣...
Tonyjar 發表於 23-9-2011 12:37 AM

呢隻係m2 巨化版
呢個巨人系列, 我見有文哥同 bee 2 款...
不過, 山寨野...冇咩興趣
我覺得買時正呀好大隻好有氣勢,遲d買左新玩具無位時就同自己講,老翻泥姐,唔係貴,送比三姑六婆個仔玩啦。
絕對正確, 皇級膠味好重, 要買都唔值成k咁咁
淨係個盒就已經夠晒"皇", 好在拎 ...
ZGMF-X42S 發表於 23-9-2011 12:25 AM

大大有無見過有天火買呀???THX
brother, how much is this OP??
good buy!
今日終於有時間開盒喇!
我見個盒都幾啱用黎擺野,so....凈係拆盒都拆左5mins.
膠料同上色都算過得去,而且非常實,尤其是變完形之後,手指頭酸痛過用力扭螺絲 :30:

同場加影大黃蜂. 簡直係小朋友坐上大人肩膀上一樣!

眼部發光效果(絕對冇ps過)

可動性方面,真係唔多掂,條腰係fix 死左唔扭得,膝頭冇關節,

手臂同拳頭都扭得,仲好實下!

而最正係腳既接地能力,一D都唔馬虎.

而變形方面, 張圖真係睇唔明....好難變!

同佢搏戰左1粒鐘之後........終於完成!
又係時候搵大黃蜂出黎喇~

火焰紋做功不錯~

車尾似乎預留發展空間~:36:

最後仲有支唔知咩野砲,好大碌!!

支唔知咩野砲,仲可以有限度變形~

總結 : 在價錢唔太貴同可玩性上,我比80分.
始終都係國產野,有D邊位做得麻麻地.
不過都係0個句,底食夾大件,話晒係Autobots 既領袖,點可以細細隻ga,大隻仔先夠氣勢ga ma!!:34:
頭像被屏蔽
皇級柯柏文:71::71::71::71::71:
淨係個盒就已經夠晒"皇", 好在拎 ...
ZGMF-X42S 發表於 23-9-2011 12:25 AM

樓主有無原本果隻? 一起合照 想看看大過原本幾多?
最好PM我那裡可買  謝謝 :35: