Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 神話魔人

[新品消息] TF MP 10已見街

mp10會唔會好似mp09咁,出隻無櫃美版?
咁即係名花有主囉...........
lcm44bb 發表於 22-9-2011 04:23 PM

噢,,,咁閃了:43:
皇級射手同MP10..兩個只能活一個..
我有MP01..有買神話..都有買EX..
應該點樣選擇??
kelvinlam97 發表於 22-9-2011 04:37 PM

我都有 EX 同 MP01, 皇級從來都吸引唔到我, 感覺只係大隻左又阻地方, 我會買12黃金的 EX, 所以唔會買皇級,

柯柏文我暫時只係得 DMK01 同 MP01, 今次隻 MP10 係細隻左, 不過有埋個貨櫃, 而且個 FIGURE 有改量過, 我 LIKE MP10 個 FIGURE 多過 MP01, 所以我會選擇 MP10
現貨平過訂價.....................:50:
好多人都想知, 包括我~~~ 哈哈
有D衝動放左隻MP-01初版再入隻MP-10
HT有實物DISPLAY, 有興趣可以去睇睇
想入mp10既不如等吓先,
中還巷成曰有D平台版賣,兩年前買隻MP4都係9漁!
等吓啦1
台版???即係台灣版???
頭像被屏蔽
想入mp10既不如等吓先,
中還巷成曰有D平台版賣,兩年前買隻MP4都係9漁!
等吓啦1
麵包超人 發表於 23-9-2011 01:24 AM

Could you tell me the actual name of the shop and where is it?
Thx