Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figma 宇宙騎士 Tekkaman Blade (11月30日發售)

如果無支架, 我諗企係到都成問題:(
想問下呢隻無哂聲氣,有無師兄知道幾多號左右見街?
I pre-order mine from amiami. I was notified it is delay until July. :26:
2012年7月に変更
マックスファクトリー「figma テッカマンブレード」

http://www.figma.jp/info/info.html
都好既,等埋佢細佬一次過入手
but the color is just ok a little .....plastic:63:
都好既,等埋佢細佬一次過入手
nok031059 發表於 10-6-2012 10:14 PM

你覺得到時7月果隻唔會去8月?:x

正呀:D童年最愛之一:$
冇入手超合金有figma補數:shiny:
figma不延期就不叫figma了
這個和弟弟必入!!
又延期...不點都會等
你覺得到時7月果隻唔會去8月?
yugi 發表於 11-6-2012 09:54 AM
Yugi元帥大人~你............你..........你就唔巧咁烏鴉咀嘞~衰鬼~

會有巧多會員怨咒你的~小心哦!!!
I pre-order mine from amiami. I was notified it is delay until July.
tman 發表於 10-6-2012 09:03 PM

請問大大這個大概要幾錢@@? 哪裏有得賣?
告訴大家一個好消息。。。BLADE和EVIL一起延期到8月底了!怎麽樣,高不高興?

http://www.figma.jp/info/info.html