Toysdaily 玩具日報

查看: 6531|回復: 32

[其他] 10月新番來了 ~ 我的朋友很少 #00

剛觀看完  我的朋友很少 #00

畫風是  "電波女與青春男"  那類
主人公加入了好奇怪的社團  [鄰人部]
一來就攪個甚麼  [黑暗火鍋]  弄得大混亂  ...

看來此動畫會好有趣  ~  :)
今季期待作之一... :78:

聲優陣容... 好強... :$

本作係講一班「現實充」(在現實世界過著充實生活的人) 的故事... (大誤)... :p

呵呵呵...

小櫻上
喂喂喂...

喱個帖明明講緊動畫... 應該去動畫區... 點會嚟咗喱樹?... :?
回復 2# zsxcdevfrbgt

只要係同 Girl 有關的  (不理係  figure 定係動畫或漫畫)
都會被移過來  (K-on ! 討論貼 就係其中一實例)
只好自動自覺配合管方免招麻煩好了   .....
聽了 sxcdevfrbgt 君簡介後
好想快o的開始睇哩套動畫
雖然知道有  小說 和 漫畫
不過我都係最喜歡看動畫
回復 4# 小櫻

係我自己主動開係哩度
K-on ! 個貼其實都唔應該在這裡   ....

感覺所有同 Girl 有關的在這裡開就最 [穩陣]  :(
係喎 差d唔記得第7卷出左

岩岩睇完我妹9卷就有友少睇~~:71:
回復  小櫻

係我自己主動開係哩度
K-on ! 個貼其實都唔應該在這裡   ....

感覺所有同 Girl 有關的在 ...
軍佬 發表於 21-9-2011 09:15 PM

唔係喎...

小櫻嘅「K-ON!!」... 「花開物語」... 同其他動都係放動畫區...

不過有無人睇係另一回事...

小櫻上
回復 9# 小櫻

www.toysdaily.com/discuz/thread-137364-1-1.html   <<<  哩個大家日日聊天推到千幾貼那個   ........
如果我有開錯位置的話

只好說聲  對不起
回復  小櫻
軍佬 發表於 21-9-2011 09:40 PM

喱個係講同「K-ON!」有關&#22021;話題嘛... :67:

小櫻果個係講緊套動畫呢... :67:

如果我有開錯位置的話

只好說聲  對不起
軍佬 發表於 21-9-2011 09:42 PM

要講都係小櫻講對唔住啦... 樹關掃&#21655;你慶... :64:

小櫻上

都係講翻套動畫啦...

話說小櫻睇過本作原作者... 平&#22338;讀 &#22021;上一套作品「輕小說社」... 角色好萌... 故事還算有趣... 不過紅唔起... 出&#21655;3集就完...

不過作者&#21709;佢個後話提及過「友少」... 所以小櫻見到出&#21655;就買&#22175;睇...

這是一個講述一班個性「獨特」... 朋友很少的高中生... 組成「鄰人社」... 一齊學習如何成為「現實充」的故事... 但是... 過程很糟糕就是了...

呵呵呵...

小櫻上
今季好似好多正新番:35:
&#24668;目以待:71:
頭像被屏蔽
係邊種糟糕先?
小生物昨天也看了00
肉好棒
肉最高~
肉呀~肉呀~小生物要看肉呀~:35 ...
yakumo1987 發表於 22-9-2011 07:25 AM

你條友仔卦住昅伊藤加奈惠...:67:

點糟糕就要自己慢慢睇喇...:34:

楠幸村亦係係要留意&#22021;角色...:34:

小櫻上