Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 大茄出頭天之 --- SHF GREEED UVA

5個Greed入面..最正應該係佢..
可惜係限定..冇入到..
搶頭香!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!呢隻真係做得好好
成色好令~透明眼真係好索...SHF既頂級之作...不能認同更多 ...
mr406aa1 發表於 21-9-2011 12:54 PM

人地係淑男黎架,點會毒人喎~ :35:

================================

uva 的確造得唔錯
我果隻的股關節就一鬆一緊
緊果到要落潤滑油先好d
lhfsamuel 發表於 21-9-2011 01:03 PM

股.....要落潤滑油? :x
幸好只是關節啫~ :78:

================================

Thx detail report, I have a box not open yet.
toys1333 發表於 21-9-2011 01:05 PM

Hm...well..open it or not it's bro's decision. But I'm sure you won't be regretted with it's quality. :78:

感謝大大分享!! 呢隻UVA SHF真係超掂!!  
不過又係魂ウェブ商店限定嘢... 之 ...
Zombie007 發表於 21-9-2011 01:29 PM

好野黎架~ 而家都入得過嘅~ :78:

大大D相影得好靚! 呢隻真係出得好好 一隻極具水準的SHF!支持~~~
KK 發表於 21-9-2011 01:52 PM

Thanks for the support KK 大大~ :)

这样先配的上限定
ToysHunter99 發表於 21-9-2011 02:07 PM

說得一點刀沒錯! :$

大大你d相好毒...
wlhactl 發表於 21-9-2011 02:14 PM

多謝大大支持~ :77:
嗯... 點解都係要 24 吋幼腰...
SORRY 我真係好在意呢樣野...
玩具 發表於 21-9-2011 02:46 PM

腰係幼了小許,但我就覺得okay~
總比 SHF Kabuto 好多了~ :78:

=======================
不過呢隻野個 屁屁好鬆
lingchung 發表於 21-9-2011 04:06 PM

我那隻都係鬆,結果要出動 BlueTag...:cool:

支持fktuen兄既好帖
哩隻shf不單只是怪人中既極品,仲係shf之中既表表者,今年五大shf一定有佢
timothy276217 發表於 21-9-2011 04:06 PM

這隻暫時是我今年的SHF第一位~ :78:
謝大大支持~ :77:
fktuen 兄又一好帖~~~內文形容得好傳神~~~
Somebody_Ex 發表於 21-9-2011 04:14 PM

多謝 Some大支持 :handshake:
我內文仲有好多地方要向Some大學習呀~ :64:
睇完介紹先知呢隻甘正 Thanks! ...好在我吾岩000s..吾係就
takeshi 發表於 21-9-2011 04:35 PM

響兄,這隻真係堅正,我誠意推介呀~ :^
係呢,有無追 Fourze 呀? :78:
睇睇下又幾靚喎~不過Greed 我淨係會買小unkh unkh
youguess 發表於 21-9-2011 04:30 PM

小unkh 也是好物喔~ :78:

========================

又毒又詳盡既報告
攪到想入返呢隻tim
D@ZAce 發表於 21-9-2011 05:32 PM

謝大大支持~ 這隻真係靚爆~ :71:

========================

5個Greed入面..最正應該係佢..
可惜係限定..冇入到..
kelvinlam97 發表於 21-9-2011 06:01 PM

小弟都覺最正應該係佢 :love:
Thanks for the support kelvinlam97 bro~
uva真係好正:$....
有無人覺得佢好似劍既joker?
如果介紹埋uva既故事就真係扣曬分
期待跟住出的怪人系列...
No doubt that all Greeds are in great look for SHF.  :)

For me, I will only get perfect Ankh because of LOVE~~~~~~ :shy:

Thanks for your detail report again! :)
頭像被屏蔽
呢隻唔係我杯茶,
但都謝謝分享!
支持~正相!
我隻影月有手下了, haha~
uva真係好正....
saga522 發表於 21-9-2011 07:51 PM

這個不能應同更多了~ :$

有無人覺得佢好似劍既joker?
sdg890fzx 發表於 21-9-2011 07:59 PM

覺呀,好鬼似呀~ 不過 Joker 再邪惡D~
support:71:
this  body looks so wide!?