Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] W與鷹眼的故事---〔奇妙之旅〕Vol.1

Ankh:糟了,唔見左映司 tim:80:萬一撞到Uva佢地就幣LA...

Ankh:阿!o個個係....

Ankh:偵探所? 睇來幫到我手...

Ankh:去左先講...

W:唉.....

W:自從大叔死左之後,呢到真係冇人幫襯:59:

W:咩聲!?

W:邊個!

Ankh:你好亞...

W:你想委託我做野??:handshake:

Ankh:我唔見左個同伴,我想你幫手揾佢

W:冇問題,你入來先LA

Ankh:係....

W:.................

W:鬼手亞!!!!!!!!

W:救命亞:help:

Ankh:喂!我唔係鬼手亞:*我有名架,我叫Ankh

W::(

半小時後.......

W:成件事我大約明白LA,你唔見左OOO,想我幫手揾翻佢,咁我地.......

出發LA!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

後記:最近無端端整返劇場tim.....今次會連埋個〔地獄兄弟〕一齊做翻。第一集可能有D失色,但我保証下集定會更精彩,希望多多支持:shy:

回帖係進步既力量:)
正呀!努力呀!!:34:
我黎支持你的:)
回帖係進步既力量<可惜一遇到法西斯主義就點都要行埋一邊
開頭我以為隻手係一條串燒.......(有肉有青椒o個d.......:cool:)
十卜十卜大大你:71:
隻ankh咩來頭???