Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Quick Snap~~~~~CMTOYS Matrix Neo+Agent Smith

Matrix 一直都係小弟心頭好∼∼∼∼
以為Hottoys拎左個 “奶神“ 冇死啦∼∼∼∼點知出左隻八爪魚之後就玩完了.........

到左今時今日!!! 終於等到啦!!!!
雖然唔係official野∼∼但有好過冇啦∼∼∼haha:71:

CMTOYS 出既 Hacker World就幫到我呢d fans啦∼∼

Good {:2_116:}:
∼∼∼衫好Fit身,要用slim body,睇上去幾ok
∼∼∼有90%以上忠於原著
∼∼∼一牛內有兩隻figure,都叫實惠既

Bad{:2_123:}:
∼∼∼d手.....極難入位....差d整爛
∼∼∼Smith個樣ok,Neo就......
∼∼∼H003 肋,當買H001+H002送就好啦

Snap左d相

H001 (註: 用左headplay頭)

H002

H003
師兄睇唔到相呀......好心急!!!
hottoys你快D出DX版啦!! 小道消息好似會開拍MATRIX4....
頭像被屏蔽
師兄睇唔到相呀......好心急!!!
hottoys你快D出DX版啦!! 小道消息好似會開拍MATRIX4....
BiODD 發表於 20-9-2011 11:29 PM

Load唔到試下reload下.....我用Flickr應該ok ga
TD係Block咗Flickr的.
Fix Link~~~to picasa, Thanks