Toysdaily 玩具日報

查看: 8203|回復: 40

[個人收藏] 今日又系HB放低左隻牛啦......transformers不歸路

見呢排marvel無野出...就轉移去老變身上尋找寄託

wao 你咩class都買咁真係好金~~~
有點瘋狂:69:                                                                     .
一牛買到咁多野??
ching 你隻牛真係好金 wo....:DD
咁多野入邊, 最正都係隻"河森正治"的文哥 :35:

恭喜 ching 入得心頭好~
一牛買到咁多野??
ching 你隻牛真係好金 wo....
咁多野入邊, 最正都係隻"河森正治"的文哥

恭喜 ...
36韜 發表於 19-9-2011 11:30 PM

一牛+幾條魚啦.....隻THS-02都諗左好耐系hb度.....究竟值吾值呢,,,
一牛買到咁多野... very good deal, congrats!
真厲害阿.......
一牛買到咁多野... very good deal, congrats!
whkvictor 發表於 19-9-2011 11:41 PM

我同大大一樣都係u文愛好者....:66:
一牛+幾條魚啦.....隻THS-02都諗左好耐系hb度.....究竟值吾值呢,,,
army512 發表於 19-9-2011 11:38 PM

THS-02 更係值la!
相反電影細細隻果d就......
買完文,麥boxset再compare THS-02, 真係.......
THS-02 更係值la!
相反電影細細隻果d就......
買完文,麥boxset再compare THS-02, 真係.......
gumng 發表於 19-9-2011 11:56 PM

CYBERVERSE當粗玩:43:
文,麥boxset係指dark side個set ???
CYBERVERSE當粗玩
文,麥boxset係指dark side個set ???
army512 發表於 20-9-2011 12:04 AM

No!
係電影細細隻連貨櫃果兩款!
文,麥櫃d車輪求其到實心啤出來,玩咗一次......
No!
係電影細細隻連貨櫃果兩款!
文,麥櫃d車輪求其到實心啤出來,玩咗一次......
gumng 發表於 20-9-2011 12:11 AM

oh!!!係 3 in 1個set...但個方舟基地好似好好玩:54:
奈何自己屋企冇位,家人開始要我(自己都有些想)放棄TF
一牛玩寄託..:77:
oh!!!係 3 in 1個set...但個方舟基地好似好好玩
army512 發表於 20-9-2011 12:20 AM

中咗一次招,以後都唔會入呢個系列,又貴,又求其!
比多兩草買d class好過!