Toysdaily 玩具日報

查看: 7393|回復: 19

[其他] Super Sonico 護士Version這個產品

初初未出時我成日留意hk住邊度有得訂,結果都係冇

不知不覺日本可能已經出左1個月,

哇………還是遠睇無限好:D

最後hk還是無這個賣啊

http://oempire.livedoor.biz/archives/51956768.html#

唔知咩黎:time:
不過呢兩隻野都幾令:DD
唔知咩黎
不過呢兩隻野都幾令
tiikly 發表於 18-9-2011 03:00 PM

Zoom 埋睇好似唔太掂:60:
個樣好病嬌feel:55:
頭像被屏蔽
你竟然唔識sonico?!
ma...其實小生物都係最近先識 XD
好似係一隻game ge女主角
隻game都唔記得出 ...
yakumo1987 發表於 18-9-2011 10:07 PM

佢初出個陣好像是NitroPlus的吉祥物咁,之後應該受歡迎喇所以先有Game
其實受歡迎是她的:35:了吧
唔知咩黎
不過呢兩隻野都幾令
tiikly 發表於 18-9-2011 03:00 PM

唔知唔緊要,不過.......
我諗你都係樂天派,呢個我睇第1張CLOSE UP已經覺得D QC好唔掂,而且,怯えている様なホラーな表情(好似恐懼緊同HORROR緊既表情)形容得好貼切(雖則原來話係怕醜,但整到出黎似怕鬼多D......:Q)
我諗你都係樂天派,呢個我睇第1張CLOSE UP已經覺得D QC好唔掂,而且,怯え&# ...
天威勇士 發表於 18-9-2011 11:49 PM

YES!對眼好嚇人啊,好彩當日冇得訂,這些pvc還是大廠一分一分貨:77:
YES!對眼好嚇人啊,好彩當日冇得訂,這些pvc還是大廠一分一分貨
歪不正 發表於 18-9-2011 11:59 PM

唔係睇到係日本網我仲以為又係強國既杰作...........:72:
不過有質素既SONICO都起碼要7字頭或以上.........:70:
唔係睇到係日本網我仲以為又係強國既杰作...........
不過有質素既SONICO都起碼要7字頭或以上...... ...
天威勇士 發表於 19-9-2011 12:07 AM

我見好像 1pair價是8500yen,嗚啊真係700幾2隻:53:
更正!!2200yen 2隻
我見好像 1pair價是8500yen,嗚啊真係700幾2隻
歪不正 發表於 19-9-2011 12:16 AM

我唔係睇錯下話,咁既質素都要2千幾YEN一隻??:Q
買左成PAIR O個D我真係要頒我個銜頭俾佢----勇士:cool:
我唔係睇錯下話,咁既質素都要2千幾YEN一隻??
買左成PAIR O個D我真係要頒我個銜頭俾佢----勇士
天威勇士 發表於 19-9-2011 12:19 AM

2200yen 1pair 我看錯左:30:
你竟然唔識sonico?!
ma...其實小生物都係最近先識 XD
好似係一隻game ge女主角
隻game都唔記得出 ...
yakumo1987 發表於 18-9-2011 10:07 PM

係丫  其實我睇既動畫唔係太多:no:
我諗你都係樂天派,呢個我睇第1張CLOSE UP已經覺得D QC好唔掂,而且,怯え&# ...
天威勇士 發表於 18-9-2011 11:49 PM

可能我未睇過呢套野 雖然係覺得幾好 但唔會有想買既feel既:he:
2200yen 1pair 我看錯左
歪不正 發表於 19-9-2011 12:20 AM

咁.......算正常吧?:(