Toysdaily 玩具日報

查看: 4609|回復: 13

[詢問] figma末永未來既問題

因為前一排小弟買左隻
但之後買到返黎發覺隻左手超易甩出黎成隻左手(簡直係同插唔實冇分別 一郁就甩)
我唔知係我買左假野定話係各位都係甘
如果有買呢隻figma既 請留個言有冇呢種問題
或者真係小弟不幸:56:
姐係呢隻↓
無呢個問題。
睇來系你的人品問題。

搵少少萬能膠,抹在球形關節上,(要厚D。):74:
然後等干(一定要全干!!),再推入去試下~:64:
希望幫到你~
無呢隻
只可以講量產貨品有瑕疵係好正常
無呢個問題。
睇來系你的人品問題。

搵少少萬能膠,抹在球形關節上,(要厚D。)
然後等干(一定要 ...
timguan 發表於 18-9-2011 06:10 AM

我會試下 唔該哂:$
無呢隻
只可以講量產貨品有瑕疵係好正常
alan121 發表於 18-9-2011 09:48 AM

嗯 明白的:unhappy:  謝謝
我隻黑Saber右手手掌位都有呢個問題
我隻黑Saber右手手掌位都有呢個問題
監獄兔 發表於 18-9-2011 12:59 PM

我個隻未永反而手掌冇事 係個手"教"位成隻手甩出黎
你都同我一樣節哀順變:help:
同係M廠出品,點解隻侍應MUGI會同官圖咁似咁靚,而呢隻實物又唔似呢張官圖咁靚?:time:
同係M廠出品,點解隻侍應MUGI會同官圖咁似咁靚,而呢隻實物又唔似呢張官圖咁靚?
天威勇士 發表於 18-9-2011 11:53 PM

你搵figUE同figMA黎比wo天大:(

係咪好似小櫻隻桐乃咁成條手臂甩落嚟?...

原因係佢吸唔實... 但唔好夾硬質入去... 小櫻上次就係唔小心手滑啪爛咗喱個8字型Ball Joint... 搞到要擋隻以前特價買翻嚟做Spare Part嘅Mikuru捐個Joint出嚟移植先救得翻... 但都係好難安翻入去...

最後用熱風吹個身(個窿)... 等個開口漲大啲(或者個洞口軟啲)... 先至裝入去... 之後等佢冷卻翻(小櫻當時放咗入雪櫃冰格20秒左右)... 咁就OK喇...

順便講多句... 隻末永未來如果遲下再平啲... 小櫻可能會買多一兩隻做後備... :(

呵呵呵...

小櫻上

原因係佢吸唔實... 但唔好夾硬質入去... 小櫻上次就 ...
小櫻 發表於 19-9-2011 09:45

是斷了...:44:
你搵figUE同figMA黎比wo天大
alan121 發表於 19-9-2011 08:57 AM

不過有d可動figure都可以好似架:66:

原因係佢吸唔實... 但唔好夾硬質入去... 小櫻上次就 ...
小櫻 發表於 19-9-2011 09:45 AM

係丫! 我上次都試過夾硬大力整入去 結果都係唔得 好彩小小 冇好似你甘爛埋
所以我都係就甘求期由佢唔郁唔驚甩就算 如果你呢個方法ok 都值得一試wo:58:
搞到我唔敢再買末永 有D陰影XD  謝謝分享
a little big strange, but anyway thanks sharing.........