Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 魂NATION 2011 會場記念商品

mirror world 既魂stage有哂咁多個標誌, 咁即係.......
通常會場限定,之後會變返魂shop限定...
呂品器 發表於 16-9-2011 03:27 PM

就係因為咁,我隻sic紅心無啦啦就變咗唔值錢:79:
就係因為咁,我隻sic紅心無啦啦就變咗唔值錢
ekim11 發表於 16-9-2011 06:35 PM

SHF Joker你點解釋???
但可能要抽選...........
玩具人生 發表於 16-9-2011 03:52 PM

魂nation o係展覽開始前一早講明會放魂web, 仲會講明邊件抽選
e.g. 上年 http://tamashii.jp/special/tn2010/pickup/index.php
「※6・9アイテムに関しては、イベント終了後「魂ウェブ商店」にて受注販売、その他のアイテムは抽選販売を」

其實早有先例, 仲要唔係新鮮事, 只係香港魂FES之後先開始多人留意
會場o個水貨大家可當"早買早享受", 魂web 限定就真係"遲買平幾舊"啦~
就係因為咁,我隻sic紅心無啦啦就變咗唔值錢
ekim11 發表於 16-9-2011 06:35 PM

自玩也沒所謂吧... 下次留意下官方消息先決定遲唔遲買吧:o
thanks info.............................
YEAH~YEAH~YEAH~
終極紫龍啊~~~
等你好耐la 紫龍
YEAH~YEAH~YEAH~
終極紫龍啊~~~
聖鬥士JACK 發表於 16-9-2011 07:41 PM

CHING 請問香港點先買到呢隻紫龍呀?
CHING 請問香港點先買到呢隻紫龍呀?
多雲有雨 發表於 16-9-2011 07:44 PM

遲dd應該街有得訂
遲dd應該街有得訂
聖鬥士JACK 發表於 16-9-2011 07:50 PM

唔該灑CHING
魂nation o係展覽開始前一早講明會放魂web, 仲會講明邊件抽選
e.g. 上年
「※6・9ア&#124 ...
leah周 發表於 16-9-2011 07:02 PM

咁係咪即係只紫龍未知有冇魂web 限定:44:
終於可以OFF左條最終OCE LINE了~~~~~~~~~:43:
又限定啦.................><
最終天龍座OCE! 終於等到! 終點又再近一步了!  :43: