Toysdaily 玩具日報

樓主: DrChanBlackJack

DrChanBlackJack 的玩具の家, P4加IQ愽士古董天神村玩具&花絮

原文章由 ultimatekuuga 於 13-12-2006 08:47 AM 發表
nice collections. Have you seen this year (just finished) Black Jack TV series?

Yes! I like the BJ TV series, movie and the songs very much !!! :)
原文章由 Dick.Po 於 13-12-2006 11:13 AM 發表
你是獨身的嗎?:no:

不,我是和太太二人住的,所以都好多謝佢俾我霸佔咁多位!
原文章由 DrChanBlackJack 於 14-12-2006 01:02 AM 發表

不,我是和太太二人住的,所以都好多謝佢俾我霸佔咁多位!

Yes, your wife is really nice!!
:shiny::^
再睇一次
都係 多到我眼都花:@:@
原文章由 分手勿語仔 於 13-3-2007 08:54 PM 發表
再睇一次
都係 多到我眼都花:@:@

If you see them in his house, you will be stunned!!
排得非常整齊,一定放唔少心機同時間.
AMAZING COLLECTION AND I ENVY YOU, MAN!!!! YOU SHOULD NAME YOURSELF MASTER OF TOYS!
我要写个服字给你!!:*:*:*
many thanks for sharing!! :):):)
廁所都有:shiny:
玩具店呀:shiny::shiny::shiny:
Ha my dear friend, when will you upload your new toys??
綜合以上照片 , 得出2個字 : 西利  !!!  :DD
原文章由 genesicgaogaiga 於 27-6-2007 12:26 AM 發表
Ha my dear friend, when will you upload your new toys??

GGGG兄, 我唸住Lee 埋一邊减毒,你忽然push咗我上嚟,搞到我有D壓力喎!.

新買的玩具按類”攝”响不同的格裏, 唔再由頭逐格影分享law, 況且新東西全部brother們己經有討論區分享過, D相又正, 自己唔再顯醜了..

不如揾D大家相對較少討論嘅老餅舊玩具分享..

就嚟機甲艦隊十五合一啦!

我的是15 機complete box set, 我知道也有分開海,陸,空5機1set 的3 box sets

1-5號機

6-10號機

11-15號機

賣點是每5機可分別結合成海,陸,空戰隊機

空戰隊機

海戰隊機

陸戰隊機

老實說, 可能由於以前玩具技術, 機械人合一後可動性不高, 同以前細個時砌過那盒模型差不多啫.

玩完又要放回擠逼的櫃中law,希望遲D再揾D老餅嘢分享啦!

[ 本文章最後由 DrChanBlackJack 於 27-6-2007 09:01 PM 編輯 ]
機甲艦隊高過伊廸安~~~~:@
小弟對你既收藏,拜服到五体投地..:ice:我睇完o哂咀...............平時自問寸寸貢以為自已收藏已經好多....只感覺到天外有天.:!...........................謝樓主!~~~~~~~~~~~~~~:)