Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 頑仔開完,輪到瑞記開倉!!(已update list)

wa, list入面連一件想買o既野都無!!

平時都會有一件半件有興趣, 但今次係真係一件都無!!!!
相信5草炎神係最快俾班炒家秒殺:44:
今年攪咩呀?
一盒MG都冇、PG Z ,做開狗狗午,而家要12漁!
仲貴過哈巴City 開果次!山卡啦地方比d好野吸引吓人都得掛?
相信5草炎神係最快俾班炒家秒殺
angus 發表於 27-9-2011 09:55

你講油麻地扒王果班?
上午開倉中午已經見佢地加幾成價上掛賣!
我地買鬼到好野咩?
合金魂...shf...都唔見...sic得一款:50:
合金魂...shf...都唔見...sic得一款
老文 發表於 27-9-2011 10:11 AM

死貨就預左
但個價都唔死貨價
車錢都蝕埋
同埋佢呢 D 擺明 TARGET CUSTOMER 唔係我地啦
:78:
盒SIC強人幾次開倉都係齊頭三魚,今次竟然仲貴,仲話抗通漲喎!!!:53:
回復 82# 玩具

如果佢目標唔係我地"青中年買玩炒家"...佢想去多d死貨都會比較困難

上次老銅開 robot 魂隻dx 先"白易"~今次要"白漆"==..佢個通脹都幾抗得下(幫自己抗==!?)
....
..... 居然冇 .... 平一點的死貨 shf rider系 !
d貨死到呢.......... :34:
可以慳番車錢同時間~:67:
似乎這份list裡的東西比外邊賣得還要貴哦......
但想問問有去過的大大,現場除了這份list裡的東西外還會有其他東西賣的嗎???
還是說這份表裡的已經是全部的東西???
似乎這份list裡的東西比外邊賣得還要貴哦......
但想問問有去過的大大,現場除了這份list裡的東西外還會有 ...
卑彌呼 發表於 27-9-2011 01:10 PM

有其他野賣...
有D會平,不過九成以上係會貴...
回復 89# 卑彌呼
就算有平都輪唔到我地,排最前果十幾個炒家已掃哂!!!