Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 又係佳作,marvel universe x-23 sub-martiner

買下呢wave d marvel之後原來隻隻佳作!尤其是x-23!
真係擺乜pose都有複制人果種cool

新女body第一擊!講真堅正,body線條好利落,外型好左,可動好左,成隻正左~但係感覺隻腳長左dd

個回旋關節同接地關節搞到隻野勁好扭!

x-force!

一比,高下立見

永遠活左狼人影子下的嘆息

sub martiner,海陸空戰神!用返鐳射眼body,可動強,肌肉感極強,塊面影唔同角度有直望,斜視,超有霸氣

身為肌肉男當然要擺pose chokchok~~

隻揪

走先!我.....

飛~~~~~~~~

next sharing

呢隻真係正架~~我都諗住入佢~~
我有隻x force既狼人...x23我襯佢:35:
太古城e家貴lor :80:
回復 3# Assassin

家在太古城...富貴人家...:66:

不過, 朝早影相, 背光好勁~
太古城e家貴lor
Assassin 發表於 12-9-2011 08:30 PM

Haha! 其實我一早都覺得係太古,不過唔肯定!
正wo~~ 裸男~~多謝分享~!大大中秋節快樂:77:
星卡價                                     ?
nice!
X23 should be miss universe(MU) :x