Toysdaily 玩具日報

查看: 3169|回復: 10

[分享討論] ironman v中了sad貨

昨晚在ht拿回來...只是看了1隻便ok..心想今次咁多大大講qc唔錯...應該唔會有問題啦...點知一拆開隻左手膠袋..試了d關節..見到隻手甲甩吓甩吓咁...之後仲跌埋出來..心想..只是鬆了..點知整極都係咁..跟住驗埋隻右手...隻手甲鬆到無倫...唔知各位大大係咪咁呢..最煩是整隻手出來..要用很大力...又怕整爛..想問各大大都是好用力咁整出來的嗎?最後仲有一樣是換戰損的問題..就是長型那部件在空部下的..拆下來容易..但安裝回很難..唔知是不是我唔理解個安裝..攪左好耐先得..有無大大有一個易d的方法....
手甲-不是很實,但不會跌出來
拆手-請依照說明書所指定的方向才用力
長形部件-請依照說明書,用那枝棍仔令底下的部件向上,才插入,非常容易的。

還有今次背部电池蓋很實,本人花了20分鐘才拆到。
師兄,我o個隻都有同樣手甲問題,決定聽晚拎去換!
剛換了,原來好多隻手甲都好鬆的及會掉下來,我都是叫
職員幫我試,費時入我數,不過幫我換野既哥哥仔叫阿ray真係唔錯,我都開左佢兩盒,有問有答,無黑面,:71:
剛換了,原來好多隻手甲都好鬆的及會掉下來,我都是叫
職員幫我試,費時入我數,不過幫我換野既哥哥仔叫阿 ...
setowah925 發表於 11-9-2011 05:25 PM

完全讚同,個哥哥仔真係好有禮,
仲問我要不要膠袋仔袋返走。
如果個舍都係咁就好了~~!:64:
想問你, 鐵甲身上內有電池????
有冇 ching 可以影影相睇下其實係邊個位 sad ?
thanks
咁我拎左貨都要睇下手甲位有冇問題先得:36:
多謝大大報料:64:
其實我想問..各位CHING係HOTTOYS度CHECK貨係米開埋盒..每件都睇得好清楚先要?事關我之前未試過訂..
可以更换不是问题~只是怕需要等几个月时间。。。。{:3_132:}