Toysdaily 玩具日報

查看: 34380|回復: 33

[分享討論] Lego 蝙蝠車-改 (電影版) P.2 追加 The Dark Knight 小丑 貨車

買唔起hottoys 玩住Lego 先。

Lego 出batman 主題時以經好想買,但係lego出得太兒童向,所以當時買得一set。有日向公司無聊上網,比我發現呢set batman Lego, 馬上同我放血。跟住越買越多。想買返晒以前D Lego set, 但係以經抄貴晒啦。去毒圖•••

no photo?

i like Star Wars, Train series...
thanks sharing.............
i like batman:D
新舊BATMOBILE 都有, 好正!
雖然兩樣都冇買,但係我覺得LEGO有種HT冇的魅力:71:
lego始終都有佢既吸引係到  謝謝分享:)
:43:最後果張加燈..正..
下面個車車仲有冇睇入牙:79:????
帥翻了....
說實在的,
現在回去追lego batman系列的話,
價錢可能比hottoy還可怕.....
要追就唔好啦,唯有等下年新SET,不過好似冇蜘蛛俠,
一眾DC COMIC人物,有超人,神奇女俠,綠燈俠,IRONMAN,雷神,
到時可以玩LEGO版CROSS WAR....
我LINK唔到片,麻煩去YOUTUBE打  2012 Lego Super Hero sets minifigures
真係好正呀,貴D都抵啦!:71:
SO GOOOOOOOOOOOOOD:71::71:
嘩,架車好靚呀:).....

兩架batmobile都係custom make from original Lego set, 架batpod仲可以放架tumbler入面,兩架都係跟足電影設定。可以响ebay找到。
個小丑figure都係custom, 跟足電影。Batman Lego 本身D設定太兒童向, 唔係太中意。