Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: tallgeese

[活動展覽] 今日頑仔開倉,成功買到大帝

呵呵!gx 46 大部分已經去左Yahxx 啦!但頑x賣1300 之前成交最多1400 吾到,1600根本冇人會要!
ckc882000 發表於 10-9-2011 09:44 PM

係果D人onxx 之嘛, 以為自己堅持個價就有人要, 13XX 左右已經好明顯係市場上最高可接受既價, 佢地唔信咪由佢
係果D人onxx 之嘛, 以為自己堅持個價就有人要, 13XX 左右已經好明顯係市場上最高可接受既價, 佢地唔信咪由 ...
kinis 發表於 10-9-2011 11:49 PM

之前開倉賣1000架!今次加佐,但我睇來睇去1400唔到,雖然我都想買,1400都ok!不過今次咁樣搞!我唔會買羅!
講真如果一日gx唔出機戰系列,gx 46都唔會有人要!
Yahxx 上面賣gx 46 除左有1427分的人外,其他全部都係炒家!
ckc882000 發表於 10-9-2011 09:48 PM

bro C , after check 1427分 toys price
he also is a 炒家 "wor"
U can check check
bro C , after check 1427分 toys price
he also is a 炒家 "wor"
U can check check
S20081997 發表於 11-9-2011 01:03 AM

1427都係炒家!但gx 46 佢賣佐好耐都無人要!跟住果D一定係係頑入貨
請問樓主葵興開倉地址係華達工業大廈幾樓??可否PM ME THX =)
請問樓主葵興開倉地址係華達工業大廈幾樓??可否PM ME THX =)
kevin629 發表於 11-9-2011 01:12 AM

4樓,你聽日9點好去排,今日全世界都知地址,想買好野要鬥快排