Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 怨念之物SRX﹣00

如果這個SRX有80%是不用換件的變形,我也一早買了。。。。。
好吸引, 期待靚相更新~
不過, 最好有對比物
因為見到 R-3 跟個對腳, 好大隻好震撼, 好想知實際合左體之後有幾大隻 :35:
我曾經也擁有這神物,但我已放了。原因是始終太膠,同埋要換件變型。但整體也很重和外型一流。enjoy your new toys~
正野
希望bandai 快d出超合金
終於入手

比住d官相大家睇下先
九陽 發表於 10-9-2011 02:03 PM

哇...好正喎!!!:$
Share mine here first then... :shy:

Please show SRX and look forward to your open box report later! :D
神物啦...
受我一拜吧:64:
真的是熱血系的神物呢~!!! :handshake:

不過合體SRX時整對腳都是換件?? 如果是真的, 那麼說Bandai就算能出合金魂SRX, 比例上也不可能完全變型合體嗎?...:42:

自己四年前賣掉了... 當年... 年少無知... 熱血勝過理智... 入咗人生中最貴的直立膠粒組件機械人
開盒一殺那真係好震撼... 但我自已睇完說明書後和完了一次合體一個月之後就決定把它賣掉了...
未入手... 或者未開盒玩過 係好興奮的... 希望你玩過後仲可以保持那份心情
呢隻嘢現在才入手會否太遲? 不過都恭喜樓主入到心頭好
期待超合金魂會推出 最好出埋R-GUN 四隻先叫齊章
樓主大合體後記得用個座頂住
怨念物..................................................:80:
回復 24# yelland01

師兄之言很肺腑......:67:
神物~~~~~~~~:help:
最想佢出的唔係SRX....而係SR-01:shiny:
真係好怨念~~~希望笨大快啲出合金魂!
this like a lego, lots of interchange parts to transform.
but nonetheless, looks awesome! share photos soon bro