Toysdaily 玩具日報

查看: 2154|回復: 12

[詢問] FIGMA K-ON 秋山澪

請問各位大大知唔知道邊到仲有秋山澪賣係合理價嫁:30:?

依家就算見到有得賣 個價真係太唔合理:63:  唔該
在下一次再販之前應該都不會再見合理價的了
在下一次再販之前應該都不會再見合理價的了
手榴蛋包飯 發表於 9-9-2011 01:55 PM

OMG:31: 甘大大知唔知會唔會再出再版:43:?
OMG 甘大大知唔知會唔會再出再版?
tiikly 發表於 9-9-2011 02:41 PM

這個嘛, 暫時未有消息呢:(
這個嘛, 暫時未有消息呢
手榴蛋包飯 發表於 9-9-2011 02:44 PM

:sad: 唔該先:^
之前都不断再販左幾次,只怪大大太遲入坑XD
再販既機會冇以前甘高,話哂K-ON都完左一段時間,你望就望遲D出MOVIE時再販la
之前都不断再販左幾次,只怪大大太遲入坑XD
再販既機會冇以前甘高,話哂K-ON都完左一段時間,你望就望遲 ...
zero2443 發表於 9-9-2011 04:41 PM

我都知道我遲左了:help: 之前成日都見到 不過一隻一隻甘買 買買下唔見有啦:sad:
ANYWAY 謝大大了:$
我都知道我遲左了 之前成日都見到 不過一隻一隻甘買 買買下唔見有啦
ANYWAY 謝大大了
tiikly 發表於 9-9-2011 05:17 PM

淘寶有不少,可以去看看~:36:
淘寶有不少,可以去看看~
慌仔 發表於 9-9-2011 05:51 PM

大大唔講我都唔知有:handshake:  但係唔知信唔信得過呢:58:
唔知有冇大大試過係到買呢:36:?
唔該慌仔先:DD
大大唔講我都唔知有  但係唔知信唔信得過呢
唔知有冇大大試過係到買呢?
唔該慌仔先 ...
tiikly 發表於 9-9-2011 06:10 PM

不客氣~
至於信唔信得過,我個人覺得OK的..
要首選多好評個D,要每個人評價既內容都要睇埋,再衡量應唔應買..:77:
當然最重要既係,唔好睇到D幾十蚊個D以為買到好野啦,一定係假~haha
不客氣~
至於信唔信得過,我個人覺得OK的..
要首選多好評個D,要每個人評價既內容都要睇埋,再衡量應唔應 ...
慌仔 發表於 9-9-2011 06:37 PM

好!  甘我先睇睇 唔該:DD
mio 街貨真係唔多 , 仲炒味好重 !

K-ON !  除左 123 (12月3日) 的劇場版之外
仲有  漫畫  大學篇 同 高中篇  雙線進行中
估計好大機會明年會有  TV版 第三季

再販  甚至  新版  figma 會再出都唔奇o既 ~
mio 街貨真係唔多 , 仲炒味好重 !

K-ON !  除左 123 (12月3日) 的劇場版之外
仲有  漫畫  大學篇 同 高 ...
軍佬 發表於 9-9-2011 10:03 PM

係就好了@@  唔該哂:handshake: