Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【多图流!】GM Striker 吉姆打擊型【勇治專用】我們是聯邦愚連隊!

【多图流!】GM Striker 吉姆打擊型【勇治專用- 聯邦鄉下王牌】我們是聯邦愚連隊!

ModelWork of anonymous
PhotoWork of Gundam@EFSF
Add more pics!
Stay tuned in my blog!
http://blog.yahoo.com/gundamefsf/articles

大大又一力作!勁!:71:
係咪1/144來?有多D相就好喇:handshake:
係咪1/144來?有多D相就好喇
stonekeung01 發表於 9-9-2011 10:20

係1/144來 , 1 month 1 GM project ar!

其實大家知唔知第四期係咪會出呢?? 等左好耐都未有消息.......

唔記得講返添: 超讚的GM !!
very nice photos as usual.  support
It is great!
GM! Support!:71:
其實大家知唔知第四期係咪會出呢?? 等左好耐都未有消息.......

唔記得講返添: 超讚的GM !!
吉姆狙擊型 發表於 9-9-2011 23:51

Late sep, we wait 4 1 year. ..
吓 會出咩? 仲以為斷左尾...
吓 會出咩? 仲以為斷左尾...
ningbbbbb 發表於 13-9-2011 00:04

end of Sept 2011, vol 4