Toysdaily 玩具日報

查看: 7045|回復: 33

[個人收藏] 是次大阪入手....

去左3日den den town...... 結果如下:

最終神話冥衣之路完結....三隻加埋12魚樓下...唔係平, 不過為左完成, 冇辦法......
先謝謝版主高抬貴手~
No limited toys got in Den Den Town?  :)

And welcome bak!  :)
No limited toys got in Den Den Town?  

And welcome bak!
Douglas.M.Saint 發表於 8-9-2011 11:07 PM

想二手平d入sic di-end, 不過唔見有.....:31:
:71::71::71::71:
雖然對SIC無興趣, 不過都SUPPORT.
btw, 大阪好玩嗎? d 野貴唔貴?
冥衣正呀:shiny:
3隻12魚都算ok啦, 特別係仲有輝火
SUPPORT.開心消費POST..好鍾意睇到由日本帶回來的戰利品:$
輝火依家香港只有食炒價十二魚三隻ok呀
去日本, 但係買隻美版老變??
似乎隻野真係好吸引 wo
有冇大圖睇先 :shiny:
得咁少!
你係我7月去東京買既野1/10!
Anyway! Tank you for sharing!
雖然對SIC無興趣, 不過都SUPPORT.
btw, 大阪好玩嗎? d 野貴唔貴?
Mo.P 發表於 9-9-2011 01:31 AM

d yen 好貴....都唔係平香港好多.... 不過去旅行, 但求買得開心~~:35:
3隻12魚都算ok啦, 特別係仲有輝火
denniskwong 發表於 9-9-2011 04:46 PM

輝火約4魚6.....
隻蟹仲貴一草......:26:
去日本, 但係買隻美版老變??
似乎隻野真係好吸引 wo
有冇大圖睇先
36韜 發表於 10-9-2011 12:21 AM

隻TF日版架...日版係電影O既紫色....想買好耐.... 都要1魚9架.....
得咁少!
你係我7月去東京買既野1/10!
Anyway! Tank you for sharing!
麵包超人 發表於 10-9-2011 01:02 AM

已經好多架喇......

蠻氣樓見3魚, 又忍唔住買.... shf king kiva見 1魚6草, 又買....... 兩隻都係新系列o既第一隻.....   地球很危險.......