Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: timothy276217

[分享討論] 簡短報告第二擊---------------擁有破壞Core Medal的力量:SHF OOO Putotyra Combo

堅正
ZIN 發表於 7-9-2011 03:40 AM

多謝zin兄讚美~~~~~~~~~~~~:77:
一點也不簡短的分享呢~~~~~Good job~~~
Somebody_Ex 發表於 7-9-2011 08:35 AM

Thanks Some大:77: 比起some大的分享,這帖確實算是簡短分享啦:DD
very details report......
迴轉宙斯 發表於 7-9-2011 08:43 AM

Thanks for your support Zeus Bro:shy:
Tim兄,Birth都係金屬腳~~~
pein 發表於 7-9-2011 09:00 AM

係呢~~~不過其實我只是在說OOO啦pein兄:DD
support u tim兄~

keep住出帖吧!
big9kan 發表於 7-9-2011 09:58 AM

有big9kan你地既支持,小弟一定會繼續同大家分享:$
呢隻造型同配色真係幾靚仔, 相都影得好靚哦 :)
正相:$...................
正野~~~不過我好唔捨得佢~~:79:
靚相:78::78::78::78::78:
好詳盡既入手介紹!!!~
AR樂 發表於 7-9-2011 10:04 AM

多謝ar樂兄支持同讚許:77: ~~~~~
有尾嘅拉打冇記錯都係史上首度引入嘅設定。
Englishman 發表於 7-9-2011 10:34 AM

Englishman兄說得對:DD 老實說小弟到依家都唔係好接受到:(
COOL!!詳盡既報告
D@ZAce 發表於 7-9-2011 11:11 AM

多謝Ace兄支持小弟:shy:
呢隻造型同配色真係幾靚仔, 相都影得好靚哦
insomniac 發表於 7-9-2011 02:15 PM

Insomniac兄說得不錯:) 小弟覺得如果設定沒有那奇怪的暴走恐龍相信會好很多:DD
正相...................
saga522 發表於 7-9-2011 03:10 PM

多謝saga兄支持:77:
Add marks for your great sharing!  Support! :71:
正野~~~不過我好唔捨得佢~~
lingchung 發表於 7-9-2011 06:22 PM

多謝lingchung兄十卜:35: 他朝一定會再碰面的:52:
靚相
cchong420 發表於 7-9-2011 08:24 PM

多謝420兄既支持~~~~~~~~~~~:77:
Add marks for your great sharing!  Support!
Douglas.M.Saint 發表於 7-9-2011 09:32 PM

Thanks 德哥 supporting by adding marks again:77:
小弟已經作出了少少修改,多謝大家既支持:77:
shf 隻 恐龍 combo 真係正
不過, 唔夠 ooc 隻恐龍 combo 好玩...隻 ooc 真係做到有翼同有尾, 最緊要係又平又抵玩 :DD
十卜tim兄~
我重未揾到好價入...:26:
shf 隻 恐龍 combo 真係正
不過, 唔夠 ooc 隻恐龍 combo 好玩...隻 ooc 真係做到有翼同有尾, 最緊要係又平 ...
36韜 發表於 8-9-2011 07:54 PM

多謝支持:77: ~~~~~~~~OCC確實係可玩性方面比SHF優勝,但細緻度還是SHF好些呢:73:
十卜tim兄~
我重未揾到好價入...
攝影_基 發表於 8-9-2011 11:42 PM

多謝基兄十卜:77: 希望你早日可以用合理價入手:o