Toysdaily 玩具日報

查看: 6562|回復: 17

[個人收藏] 近期三入~

不嬲都勁鍾意全上色+造型好嘅玩具, 細個有D印像嘅三一無敵又點可以錯過~
而近期又有睇破刃之劍, 於是乎入埋帝爾鋒第三形態~
再加上早前追入嘅KAISER FIRE, 如是者就帶晒佢地返屋企啦~
3個加埋用左大約16魚, 價錢算OK啦~

The QC os my Calibur was bad and I sold it out immediately...

Lucky that I have bought Mass Production Type to try my luck again and I finally got a satisfory one.  :shy:

p.s. Any comment for Broken Blade after you have watched it?  :)
The QC os my Clibur was bad and I sold it out immediately...

Lucky that I have bought Mass Produc ...
Douglas.M.Saint 發表於 6-9-2011 10:55 PM

我QC要求比較低, 隻三一我都幾滿意~
BROKEN BLADE睇到卡通第三隻, 絕對係近年來其中一套佳作, 第三形態好重型好正~
我QC要求比較低, 隻三一我都幾滿意~
BROKEN BLADE睇到卡通第三隻, 絕對係近年來其中一套佳作, 第三形態好 ...
GTO 發表於 6-9-2011 11:08 PM

Trust me, your blood will be burnt when watched the last episode!  Chapter 6!! :)
3 隻入面, 隻 kaiser fire, 真係好正, 特別係 d 電鍍色, 我覺得做得幾好, 不過香港太少地方有, 番左都唔知...呵呵
至於三一無敵, 我的心水當然係 CM 出個隻, 早一排已經變成死貨, 又平又抵玩, 最正的是可以變形~
呢隻三一無敵外形好正。
雖然唔知係咩,不過最左面果一隻幾正。
Trust me, your blood will be burnt when watched the last episode!  Chapter 6!!
Douglas.M.Saint 發表於 6-9-2011 11:10 PM

琴晚睇到第4集, 血已燃燒!
3 隻入面, 隻 kaiser fire, 真係好正, 特別係 d 電鍍色, 我覺得做得幾好, 不過香港太少地方有, 番左都唔知. ...
36韜 發表於 6-9-2011 11:12 PM

隻 kaiser fire腳掌design唔多好, 要大執先企得型
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-163290-1-1.html
同埋佢太光身, 同其他一齊display有少許違和感

我prefer造型多過變形, 所以EM合金啱我多D haha~
呢隻三一無敵外形好正。
alchemo 發表於 6-9-2011 11:18 PM

仲要全色+滲埋線+活動良好, EM合金真係有D料到, 睇怕隻天威積都要訂定先...
雖然唔知係咩,不過最左面果一隻幾正。
destiny 發表於 7-9-2011 12:01 AM

果隻係Kaiser Fire, 係VS騎士&40炎(即係NG騎士第三部曲)嘅主角機, 不過唔知香港有無播過
果隻係Kaiser Fire, 係VS騎士&40炎(即係NG騎士第三部曲)嘅主角機, 不過唔知香港有無播過
GTO 發表於 7-9-2011 09:56 AM

N年前亞視有播過
N年前亞視有播過
AlanKing 發表於 7-9-2011 10:02 AM

成個系列都係亞視播@@?
成個系列都係亞視播@@?
GTO 發表於 7-9-2011 05:48 PM

係....
回復 9# GTO

haha
最緊要係買到心頭好...
不過呢隻三一無敵, 好似插左水好耐
唔知 ching 買個時, 是否靚價 :36: