Toysdaily 玩具日報

查看: 3676|回復: 16

[詢問] 想請教各位大大,iron man第一集既Obadiah Stane ...

因小弟新入坑,關於iron man有小小問題想請教各位大大:

想請教各位大大,iron man第一集既Obadiah Stane既 figure ht 係咪有出個呢?

我曾經係丫烏到見到有頭像既公仔,不過係非賣品....:unhappy:

另外想問Tony Stark Mech Test 既頭像可否換mark IV 既Tony 頭像?

多謝各位不厭其煩地解答.......:64:
回復 1# 侵略如火
Obadiah Stane控制的IRON MONGER 12吋FIGURE HOTTOYS未開訂,基本上HOTTOYS所有頭雕都可以比HOTTOYS出0既素體用!包括IRONMAN套甲
Wrong post and I help u to move already.  :)
回復 3# Douglas.M.Saint

:64:多謝修正
回復 2# diaslau

多謝解答,但想請教Obadiah 既Figure有無出過呢?
HOTTOYS出過由Jeff Bridges在TRON(創戰記)裏飾演Kevin Flynn的12吋FIGURE,可參考
http://www.hottoys.com.hk/index. ... &product_id=547
另外,你所說的那個頭雕係坊間土炮製作,個牌址好似係叫HEADPLAY0甘上下,都成大半年前0既出品,據知HOTTOYS未出過Jeff Bridges在IRONMAN裏的角色!
There is one from Soldier Story - Man in suit. You can find it at eBay..
回復 6# diaslau

多謝大大指導:64:
回復 7# KID_in_ME

我試過啦:$搵唔到呢:help:
回復 9# 侵略如火

There is an exclusive version for Singapore Toy Fare on 2010, price is not expensive and come with suit as well. It is quite difficult to get it at the moment.
回復 10# Wskr

哦....原來係咁.....咁唯有....隨緣啦:oh:

唔該大大:64:
佳旺1/f大把:43: u try try
你預7魚左右,我以前yahoooooo見過6魚左右!
回復 12# s3gundam

:@唔該晒呀~~~~~~~~~:$

回復 1# 侵略如火

遲d會 iron man 第一集奸角  裡面有機會跟奸角頭雕  要等待 ht 官方進一步公佈