Toysdaily 玩具日報

查看: 7735|回復: 21

[分享討論] 牙狼新劇場版大家覺得點呀?

我覺得好過白夜之魔獸…無咁悶,特技都唔錯。
And a lot of selling point there................... :shy:

Look forward to OVA - Kiba!! :71:
And a lot of selling point there...................

Look forward to OVA - Kiba!!
Douglas.M.Saint 發表於 10-9-2011 01:06 PM

OVA - Kiba have already released today!:71:
OVA - Kiba have already released today!
zero2443 發表於 10-9-2011 10:43 PM

Any DVD can be seen in MK??? :D
OVA - Kiba have already released today!
zero2443 發表於 10-9-2011 10:43 PM

未搵到呀:sad:
我5知碟HK有未:?,但已有字幕組翻譯了
我5知碟HK有未,但已有字幕組翻譯了
zero2443 發表於 11-9-2011 09:21 PM

小弟就係搵唔到呀~~
我覺得好過白夜之魔獸…無咁悶,特技都唔錯。
原罪 發表於 4-9-2011 09:15 PM

白夜BOSS同魔鏡BOSS應該知牙狼殺左魔獸始祖彌賽亞?
都係當牙狼卒仔對待:62:

兩套電影版劇情好薄弱, 都係英雄片打打打, 鬥智成分依利亞仲多D.
反而TV版一集一怨念, 算有D故事.

KIBA版有D期待, 講弒師入魔:73:
kiba果套以為睇緊動態漫畫{:3_132:}
KIBA其實演出方式很有新意,以圖案、字去表達戰鬥,特技、戰鬥也一流
可惜節奏真係悶左D,主要係以講古仔模式去講之前發生既事:unhappy:
希望10月的TV牙狼2能有所改善
BTW,影山既ED很好聽
kiba果套以為睇緊動態漫畫
yugi 發表於 14-9-2011 12:11 PM

:36: [叮噹都市傳說mode] 根本牙狼就係香既老豆死左, 打擊太大, 香睇左老豆遺物繪本幻想出一切...
KIBA其實演出方式很有新意,以圖案、字去表達戰鬥,特技、戰鬥也一流
可惜節奏真係悶左D,主要係以講古仔模式 ...
zero2443 發表於 14-9-2011 07:08 PM

我覺得都算ok,暗黑騎士隻馬…真係型到震~:$

係咪red requiem?岩岩睇左....劇情真係平敘到...一條直線無起伏.....我就麻麻地了..

KIBA 係邊套呢?:?
係咪red requiem?岩岩睇左....劇情真係平敘到...一條直線無起伏.....我就麻麻地了..

KIBA 係邊套呢?
takeshi 發表於 18-9-2011 09:39 PM

暗黑騎士鎧伝KIBA
暗黑騎士鎧伝KIBA
神王 發表於 18-9-2011 09:49 PM

ohhh thanks..:64::shy: