Toysdaily 玩具日報

查看: 2860|回復: 16

[詢問] 新手一問:ironman mark vi

1.請問e+門市仲有冇得賣?
2.價錢係幾多?
3.如果有問題仲會唔會換比你?
4.之前聽好多師兄話條褲仔甩色,係咪盒盒都會出事?

唔該哂.....!
1. no
2. 1600 ~ 1800都有
3.唔會
4.睇賣家保養成點 唔一定盒盒有事,但係買番黎最好自己打下臘
我就覺得mark v未好貴時入mark v好過
Mark vi又腳軟又多sad 位
Mark v真係扎實好多
:31:回復 2# hoihin1010
門市冇得賣,去雞旺睇下有冇:31:
如有sad位都唔會換?eg:好似笫一批貨咁個頭花左
果d玩具舖點會換俾你............. 冇可能既事.. 佢中招既話自己都冇得換啦
回復 3# eagooz369

旦係mk vi真係靚好多:63:
回復  eagooz369

旦係mk vi真係靚好多
exe2748 發表於 4-9-2011 05:36 PM

RIGHT~~~~~~~~~
其實mark v造工好好多喎..
mark vi的確好似企得唔多實 怪怪咁

我買左vi 無咩點玩過,已經入左櫃
對腳太軟
有小小後悔買左
E+ 15�16唔知買邊隻好
咁mark iv呢??
仲有, 想問腳軟有無補救方法:die:
小弟有意o係N年後買一隻(而家無錢:()
後追一定揀MARK V:1.QC穩定 2.造型精細好多 3.IRON MAN隻隻都係紅金色,紅銀配色特別搶眼
如果等得ge話,可以等下年 IRON MAN AVENGER VER:64:
依家入 Mark 5 係最好既選擇 因為佢今次比以前製作特別嚴謹
如果而加追一隻ironman,我真係諗唔到咩理由簡mark vi 唔簡v
除非你只愛mark vi,出自情義結咁無得講

而家追燙斗人,最好係二號拆骨ver.and四號連機械手,起馬門市仲收訂,5使買貴貨兼怕有問題冇得換。而喼神冇訂就可以bid現貨or訂單,個價仲可以接受,而家5入後追實後悔。
而六號仔,我就望HT會好似二和四號仔咁出d特別ver.,5使冒險後追舊貨!