Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: bbf1125

[個人收藏] 我的玩具櫃(19-May P.2 加左新玩具同將d 玩具搬左少少位)

多謝分享,但係大大如果可以同佢地擺下鋪屎就仲好,依家好鬼有搭電梯feel(尤其係當個版面碌上碌落時.....  ...
katsumoto 發表於 23-9-2011 08:43

空間有限, 如果要擺post 就display 唔到咁多 :(
many cool stuff. good collections!
Macross長谷有洋 發表於 23-9-2011 14:29

thanks! :64:
非常羨慕大大有咁多咁大地方安置寶貝.....
黑仔文 發表於 23-9-2011 15:35

比起其他大大呢度都係小兒科 :35:
Thanks for sharing!! :D
頭像被屏蔽
最近又入左新玩具, 所以今日將 d 玩具執左少少位 :shy:

2隻大王者:@.............
建議樓主重新擺位 因為大帝同超獸機神比人擋住左可惜
Thanks for sharing!!!!
恭喜入手多隻大王者呢.....可以同兄弟機一齊擺可能仲壯觀呀.....似有3隻....:DD
樓主冇入ANA獨角??:? 我反而差00未有入呀~:42:
2隻大王者.............
anson@yeung 發表於 19-5-2012 23:38

冇計我對呢隻大王者個情意結真係好大, 而且而家個價自己又覺低所以咪入多隻 law :shy:
建議樓主重新擺位 因為大帝同超獸機神比人擋住左可惜
Thanks for sharing!!!!
godgundam12371 發表於 20-5-2012 10:14

我都搵緊有冇野可以抬高隻超獸 :(
恭喜入手多隻大王者呢.....可以同兄弟機一齊擺可能仲壯觀呀.....似有3隻....
樓主冇入ANA獨角?? 我反 ...
ray文 發表於 20-5-2012 13:29

隻獨角獸因覺得個價太貴所以冇入到 :shy:
回復 27# bbf1125

宜家真係越嚟越貴呀....:@
超獸依然完全埋沒在人海中