Toysdaily 玩具日報

查看: 9979|回復: 21

[玩具攝影] [快影S.I.C.59] 驚喜的SIC W FANG & JOKER

好耐冇出過帖, 不過今次忍唔住拿拿聲玩, 拿拿聲影相!!

祈待咗好耐0既一隻S.I.C., 今日放工即刻出旺角取貨~
一開盒竟然發現有驚喜, 配件比預期0既多好多, 有恐龍仔, 有2個SKULL 頭, 有個喼,仲多左1套GAIA MEMORY同腰帶, 又有特效件, 正!!!!

再睇睇, 原來FANG果邊D牙係全金屬件, 有手感, 白色果邊係珍珠白, 好靚好有質感~~

不過最驚喜係原來FANG JOKER可以分體, 同之前果幾個型態共用, 所以可以玩一D未出過場0既型態, 真係十分估佢唔到~~今次有排玩喇~~哈哈~~

因為太夜喇, 係咁易影左幾張~~好鬼型!!!

又幾正wor!甘要快D買番58黎交換變身la.thx!
Thx sharing but the set of Skull make me very disappointed............. :56:

And I have no time to play with it at all.....................
咁MATCH法又幾型喎
BTW我都諗過SET個全牙武裝(肩, 手, 腳)嚟DISPLAY~
今次fang joker真係出得幾正:$,唯一係fang memory面目模糊d
:71:great pics...
引到我好想買啊   :63:
都系等跌   橫掂買左吾玩住
引到我好想買啊   
都系等跌   橫掂買左吾玩住
ngkp19 發表於 2-9-2011 02:07 PM

買啦, 買多2盒仲可以玩多D配搭~
Thx sharing but the set of Skull make me very disappointed.............

And I have no time t ...
Douglas.M.Saint 發表於 2-9-2011 09:21 AM

德哥, 唔好比官圖呃到!
裝番個細胸落SKULL度之後, SKULL都十分型!
不過我自己反而覺得呢隻SKULL唔要頸巾更型~各花入各眼啦
唔好先入為主而錯過正野~~!
多謝大大分享...白blue色好新鮮呀:71:
多謝大大分享...白blue色好新鮮呀
rockcham 發表於 2-9-2011 11:45 PM

我覺得白藍都幾好睇,
其實始終都係黑白最有型, 但睇得多都悶, 所以唔貼黑白原色lu~
我下星期一先得拿,不過今日出街睇見有唔少白色果邊d油有重新油過.....一撻撻禁,好怕自己果只都係禁:31:

加相~
白銀rider W Fang Metal

套GAIA MEMORY都令我驚喜不已∼:Q
後追57 58就唔洗,反而對電王牛王set和甲鬥王戰神set有興趣,但那套好玩些呢?:unhappy:
套GAIA MEMORY都令我驚喜不已∼
後追57 58就唔洗,反而對電王牛王set和甲鬥王戰神set有興趣,但那套 ...
bigtomm 發表於 3-9-2011 01:40 AM

電王我冇買,
但我有買甲鬥王戰神set, 呢套玩落普通, 唔太吸引, 果套換裝蟻兵我覺得好核突~
紅色甲鬥王正好多~