Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] TKO肥趣

有咁平!!!!!!!!
不死鳥 發表於 1-9-2011 10:29 PM

U dont know ??
MK drink bun pre-order :78:
7魚應該係亞洲版,9魚尾先係瑞批記批
超級玩具迷 發表於 1-9-2011 10:59 PM

HK ver $8xx :78:
coz after I watch this price
I called all my friends

U feel ok for double price up @ a big toys shop ??
( bro havent said its "what" version , he only said is MB 007 only )

Jap ver $9xx

as a same toys , what ver cant control QC
check QC only check 5% of all stocks
not all , I choose cheaper ver is ok
save more money for another toys / other expend :78:
所以話炒價係可以令人盲目的
可能d人而家已經覺得15魚叫抵到爛了:(
可能d人而家已經覺得15魚叫抵到爛了
fatcheong 發表於 2-9-2011 11:40 AM

炒到 d人已經唔知價=-='
我最初見呢隻野$105X, 行左旺角一圈之後, 個價升左一百, 即時放棄, 因為過千已經唔直, 仲要而家千5王千8, 傻既!!

可能d人而家已經覺得15魚叫抵到爛了
fatcheong 發表於 2-9-2011 11:40 AM
HK ver $8xx  
coz after I watch this price
I called all my friends

U feel ok for double  ...
S20081997 發表於 2-9-2011 10:48 AM

7劍13800yen,真係約9百幾喎,就算低返d都8百尾啦

定大大你有折頭呢
我最初見呢隻野$105X, 行左旺角一圈之後, 個價升左一百, 即時放棄, 因為過千已經唔直, 仲要而家千5王千8, 傻 ...
馬仔 發表於 2-9-2011 11:48 AM

1千頭我覺得可以接受, 始終隻野質素好, 新出隻gffmc都差唔多呢d價
15魚樓上就過火了:(
炒到 d人已經唔知價=-='
果汁先生 發表於 2-9-2011 11:45 AM

所以作為玩家要有定力
唔可以乜都一句有愛就衝入去:$
如果sogo 有得賣, 而又係呢個價, 就無人會嘈. why wonderland 就會比人嘈?
如果sogo 有得賣, 而又係呢個價, 就無人會嘈. why wonderland 就會比人嘈?
暗黑王風雷 發表於 2-9-2011 12:14 PM
sogo都會照嘈 :x
....................
暗黑王風雷 發表於 2-9-2011 12:14 PM

如果sogo有得賣, 應該直頭無人(遊客除外)會理佢:x
唔好話sogo, 吉吉都有玩具賣...
價錢唔敢講話公道唔公道, 只不過問題係件貨你恨唔恨去買...捨唔捨得高追...
岩岩買左隻大鐵皮, 貪平惹的禍...
17!算吧啦!如果係魂shop限定會考慮!一個再版,重唔跳樓跳到暈!死都等!
肥趣隻七劍點黎??仲要有一箱??唔知其他有無得返
買PG算喇比我就~~~~~