Toysdaily 玩具日報

查看: 2816|回復: 19

[詢問] iron man 求解救褲仔已甩色的方法

本人是半新手一名 iron man mark 3 battle damage條褲仔已變粉紅戰士咁了
(由於唔識upload相 因未能upload俾各位大大看看) 但相信好多大大已知問題的嚴重性
而且已經有多個post已post過呢個問題, 但好似好多異議,
現求 咁多位大大有冇確實可令褲仔還原之法 萬分感謝!!!!
:o
c-hing, 有色汽車臘水唔知幫唔幫到力你?有冒險成份!
認真 我就買過條 之前係出面同巴打買散件

有巴打就噴過....本人冇技術 只可以比錢.....
電池位上面都變左:53:
認真 我就買過條 之前係出面同巴打買散件

有巴打就噴過....本人冇技術 只可以比錢.....
EvAnTiNg 發表於 30-8-2011 08:34 PM

變色問題,,,
真的只能接受,,,,:79:
買番黎個條都開始唔得la..........
根本當初HT嘅用料已有問題
認真的問:其實war machine,mark 2 同secret project 會否退色?
回復 8# twinsenckw
CHING 我屋企隻MARK II、WM、MARK III(灰色)會場限定so far擺左大半年(全部都係一出就入手),到而家都冇事,唔駛擔心!
回復  twinsenckw
CHING 我屋企隻MARK II、WM、MARK III(灰色)會場限定so far擺左大半年(全部都係一出就入 ...
diaslau 發表於 30-8-2011 09:58 PM

一出就入手應該唔只大半年喇
一出就入手應該唔只大半年喇
twinsenckw 發表於 30-8-2011 10:00 PM

因為我早大半年先有櫃擺,同期擺0既MARK III、BD MARK III及IV已經開始變色!MARK III最慘...
因為我早大半年先有櫃擺,同期擺0既MARK III、BD MARK III及IV已經開始變色!MARK III最慘...
diaslau 發表於 30-8-2011 10:03 PM

長期放盒嗰三隻灰色嘢都無事,勁喎
thx 咁多位大大的留言及關注 睇黎都只好買果條褲仔 唉.... 但係點樣拆出黎
認真的問:其實war machine,mark 2 同secret project 會否退色?
twinsenckw 發表於 30-8-2011 09:27 PM

war machine,mark 2---> 相信唔會~~

secret project --> 希望唔會~~~~~~
我隻 mark III 已經變色了